Nejprodávanější tituly - červen 2023

Výpravy pro čtvero ročních období
Cestopisy Jiřího Peňáse nasvicují přítomnost i minulost naší staré dobré Evropy zcela nenapodobitelným a hloubkovým způsobem, který čtenáře znavené exotickými končinami fascinuje. To říká o Výpravách J. Peňáse zkušený cestovatel, profesor Komárek.
Ukázky

Výpravy pro čtvero ročních období

314 Kč
Zapomenuté vojsko
Československá domobrana z Itálie, v jejíchž řadách sloužilo více než 60 000 mužů, vznikla na italském území krátce po skončení bojů první světové války. Text doplňuje na 200 dobových fotografií a dokumentů.

Zapomenuté vojsko

584 Kč
Alma. Vítr se zvedá
(1x)
V ukrytém údolí Isája, kde žije jen jediná rodina, se znenadání objeví bílý kůň. Malý Lan se nechá odnést na jeho hřbetě — a třináctiletá Alma se vzápětí vydá po bratrových stopách. Svět tam venku je ale úplně jiný než ten, v němž dosud byli doma.
Ukázky

Alma. Vítr se zvedá

324 Kč
Anička u moře
Ve třetím dílu Anička odlétá se svými rodiči na krátké prázdniny do Egypta.

Anička u moře

224 Kč
Básně a povídky
Hořká slova z hořké doby.

Básně a povídky

359 Kč
Bitva o propast
(3x)
Horus posílá hvězdné pěšáky Nositele slova na planetu Calth, kde mají napadnout loajalisty Ultramariňáky. Kromě hlavní flotily tam směřuje i nová loď zkázy, která má být použita proti rodné planetě Ultramariňáků, Ultramaru.

Bitva o propast

323 Kč
Cestou špendlíků nebo jehel
(8x)

Vesnický román, který chcete číst v bezpečí města. Manželský pár, Bohumil a Bohumila, se společně s mentálně postiženým synem přestěhuje z Prahy do malé vesnice v pohraničí, aby vyřešil svou manželskou krizi...

Ukázky

Cestou špendlíků nebo jehel

223 Kč
Civilizace
(1x)

Román Civilizace stojí na této hypotéze: Atahualpa, vládce Incké říše, se vylodí v Evropě Karla V. Habsburského. Jak to zde vypadá? Španělská inkvizice, Lutherovy reformy, rodící se kapitalismus.

Ukázky

Civilizace

358 Kč
Chata ve Švýcarsku
(4x)
Zabalte si kufry a vypravte se do zasněžených vrcholků Švýcarských Alp.

Chata ve Švýcarsku

359 Kč
Jablko z oceli
(2x)
Konfliktní téma spojené se jmény S. Bandery a R. Šuchevyče, dále Organizace ukrajinských nacionalistů a Ukrajinské povstalecké armády budí vášně daleko od hranic postsovětského prostoru.
Ukázky

Jablko z oceli

855 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>