Nejprodávanější tituly - červen 2023
beletrie

Nadělení
(4x)
Přál bych si mít život jako z pohádky, řekl jednoho dne herec Daniel Krejčík svému partnerovi a spustil tím řetězec nečekaných událostí.
beletrie
Ukázky

Nadělení

279 Kč
Nahoře už nikdo není
(4x)
Jako se lano splétá ze silných vláken, tvoří román v povídkách Nahoře už nikdo není svými postavami a motivy pevný provaz příběhů, mezi jehož uzly se nachází hloubavý i zemitý svět horolezců, citový svět hudby nebo prostředí nemocnic.
beletrie

Nahoře už nikdo není

269 Kč
Nalakuj to narůžovo - 11%
(2x)
Druhé vydání svého díla, jež opět doprovází řada fotografiií, rozšířila autorka o další intimní vzpomínky.
beletrie

Nalakuj to narůžovo

267 Kč
238 Kč
Nalezení - 11%
(4x)
Minulost se vrací bez varování. Pátý případ Tomáše Volfa. V kanceláři soukromé vyšetřovatelky Evy Černé se objeví zoufalý otec pohřešované Elišky.
beletrie
Ukázky

Nalezení

314 Kč
279 Kč
Návrat do Lvova - 11%
(2x)
Autor, který je synem židovských rodičů, rekonstruuje osobní a intelektuální genezi dvou mužů, kteří stáli u zrodu myšlenek genocidy a zločinů proti lidskosti. Oba, aniž by o sobě věděli, studovali na téže univerzitě u stejných profesorů ve Lvově.
beletrie
Ukázky

Návrat do Lvova

627 Kč
558 Kč
Neplač, muchomůrko - 11%
Malá Kateřina, dcera Pána lesů žije s tátou myslivcem v hájovně a má po něm zelenou krev. Les šumí, ještěrka polyká brouka, houbičky tancují a na světě je pořád co objevovat.
beletrie
Ukázky

Neplač, muchomůrko

324 Kč
288 Kč
O času a vodě - 11%
(3x)

Když byl Andri Snaer Magnason požádán, aby napsal text na pamětní desku za zaniklý ledovec Ok, zaskočilo ho to. Právě na tomto ledovci strávili jeho prarodiče líbánky a stali se zakladateli Islandské glaciologické společnosti.

beletrie
Ukázky

O času a vodě

403 Kč
358 Kč
Odbočka v lesích - 11%
(5x)
Parta přátel vyráží na dovolenou do zapadlé horské oblasti na východě Čech. Nechtěla jet, ale přesvědčili ji. Prý se není čeho bát…
beletrie
Ukázky

Odbočka v lesích

359 Kč
319 Kč
Oko světa - 11%
Kolo času se otáčí a věky přicházejí a odcházejí, zanechávajíce za sebou vzpomínky, jež se mění v pověsti. Pověsti blednou v mýty a dokonce i mýty jsou dávno zapomenuty, když se věk, jež se zrodil, vrátí.
beletrie

Oko světa

584 Kč
519 Kč
Petr a Lucie - 11%
(1x)
Celé jedno století uplynulo od událostí první světové války, které tvoří pozadí nejznámějšího díla Romaina Rollanda, nositele Nobelovy ceny za literaturu, novely Petr a Lucie.
beletrie

Petr a Lucie

233 Kč
207 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>