Nejprodávanější e-knihy - červen 2023

Zásnubní prsten
(4x)
Zásnuby bez prstenu jsou sice smutné, ale možné. Nicméně zásnuby s prstenem, ale bez snoubenky, to je věc těžko myslitelná. A přece k ní na Starém Městě pražském došlo.
Ukázky

Zásnubní prsten

199 Kč
Stvůra
(5x)
V Holicích je nalezeno surově zbité a rozřezané tělo mladé dívky. Vyšetřování se ujímá výkonná a cílevědomá komisařka Laura Linhartová, nepříliš populární mezi svými spolupracovníky, spolu s novým kolegou Adamem Benešem.
Ukázky

Stvůra

249 Kč
Normální lidi
(8x)
Román Normální lidi je příběh o vzájemné fascinaci, přátelství a lásce. Autorka Sally Rooneyová prokazuje nesmírnou otevřenost, vhled do hloubky a složitosti lidského života, a zároveň břitký vtip a sarkastický nadhled.
Ukázky

Normální lidi

198 Kč
Jak to celé přežít a nezbláznit se
(3x)
Životní příběh onkologické pacientky a foodblogerky Denisy Cziglové, který rozesmutní i rozveselí, zahřeje i rozladí, pohladí na duši a potěší vaše chuťové pohárky.
Ukázky

Jak to celé přežít a nezbláznit se

279 Kč
Bílý pes
Když je známý melbournský developer Mickey Franklin zastřelen vlastní pistolí, podezření okamžitě padá na jeho přítelkyni, sochařku Saru Longmoreovou. Motiv pro vraždu? Mickey ji údajně podváděl s její mladší sestrou Sophií.
Ukázky

Bílý pes

279 Kč
Dokonalá lítost
(5x)
Edinburgh ochromily vražedné bombové útoky. Oběti se počítají v desítkách a smrt neušetří ani místní policejní oddělení. Šéfinspektorka Ava Turnerová a inspektor Callanach ale nesmějí dovolit, aby jim utrpěné osobní ztráty zabránily vypátrat pachatele.
Ukázky

Dokonalá lítost

319 Kč
Hledání smyslu
(1x)
V knize se autoři vracejí k tomu, co je provázelo po celé roky práce na dříve vydaných knihách společných rozhovorů: zda se ke všem těm právním, historickým a etickým tématům váže ještě cosi obecnějšího, hledání samotného smyslu existence člověka.
Ukázky

Hledání smyslu

240 Kč
Chalupa
(3x)
Existují cesty, které si člověk nevybírá, a lidé, které by raději nepotkal. Helenin přítel je nedostupný. První společné dítě se dere na svět a po Karlovi se slehla zem.
Ukázky

Chalupa

259 Kč
Jeho hra
Strávit zbytek života ve vězení, nebo se odstěhovat? Nad touhle otázkou by Jodi nikdy dřív nepřemýšlela déle než pár vteřin. Pak ale skončila v bytovce, ve které má za souseda JEHO. Dannyho Bradforda.
Ukázky

Jeho hra

279 Kč
Kodaňská trilogie
(2x)
Niterná zpověď jedné z nejvýznamnějších dánských autorek dvacátého století.
Ukázky

Kodaňská trilogie

339 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 1000 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 100 > >>