Nejprodávanější e-knihy - červen 2023

Pauza
Když se Anna po autohavárii probere z kómatu, zjistí, že život pokračoval i bez ní. Manžel jí byl nevěrný – s její nejlepší kamarádkou – a v práci už si za ni dávno našli náhradu.
Ukázky

Pauza

249 Kč
Putinova válka
(2x)
Ráno 24. února 2022 se svět změnil. Ruská vojska vtrhla na Ukrajinu s cílem dobýt rozsáhlá území a násilím svrhnout její demokraticky zvolenou vládu.
Ukázky

Putinova válka

248 Kč
Sparrow
(1x)
Troy Brennan Každý Irčan v Bostonu to jméno zná. Syn mrtvého gangstera. Lamač srdcí s ocelově modrýma očima. „Uklízeč“, co vám může pomoci nebo vás v tomhle městě úplně zničí. Jo a taky můj nový manžel. Sparrow Raynesová To jsem já.
Ukázky

Sparrow

279 Kč
Takové maličkosti
(11x)
Podmanivý příběh nominovaný na prestižní Man Bookerovu cenu 2022 lze číst jako báji o dobru a zlu nebo podobenství o laskavosti. Přivádí nás do irského městečka poloviny osmdesátých let sužovaného prosincovými mrazy a vrcholí na Štědrý den.
Ukázky

Takové maličkosti

197 Kč
Hra na pavoučka
(1x)
Skutečný a před několika lety silně medializovaný příběh dívky, kterou od čtyř let sexuálně zneužíval otčím. „Nikdy to nevzdávejte, vždycky zbývá jiskřička naděje,“ vzkazuje všem, kteří podobně jako kdysi ona trpí a marně volají o pomoc.
Ukázky

Hra na pavoučka

159 Kč
Hranice
(2x)
Román Hranice z roku 1994 je druhým dílem McCarthyho legendární "Hraniční trilogie". Odehrává na jihu Spojených států a v Mexiku před druhou světovou válkou a pojednává o překročení pomyslného prahu dospělosti dvou dospívajících bratrů...
Ukázky

Hranice

348 Kč
Hranice zvrhlosti
(1x)
Zvrácenost, s jakou sériový vrah zabíjí mladé dívky, nikdo nepamatuje. Okolí Prahy svírá strach ze sadistické zrůdy libující si ve vraždách žen ve stylu BDSM...
Ukázky

Hranice zvrhlosti

279 Kč
Poslední léto
(3x)
Život na nehostinném skotském souostroví St. Kilda je v roce 1930 pro mladou ženu plný překážek. Divoká Effie ho však bere takový, jaký je – a svými schopnostmi se vyrovná každému místnímu muži.
Ukázky

Poslední léto

319 Kč
Pouštní hvězda
Renée Ballardová dostala životní šanci: obnovit oddělení nevyřešených případů LAPD a nalézt spravedlnost pro rodiny těch, na které se zapomnělo. Jediný háček spočívá v tom, že musí nejprve objasnit nevyřešenou vraždu sestry ...
Ukázky

Pouštní hvězda

269 Kč
Smrtící volání
(3x)
Nikdo nepíše tak napínavé detektivky jako Angela Marsonsová! V obchodním centru se najde ztracená holčička. Její matku objeví mrtvou o pár hodin později v opuštěné budově.
Ukázky

Smrtící volání

369 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 1000 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 100 > >>