Nejprodávanější tituly v roce 2023
fitness a cvičení

Z lehu k běhu - 11%
Specifická odrůda lenocha obecného je lemrochod. Proti své silně vyvinuté slabé vůli jednoho dne zjistil, že jeho zrychlení z lehu na gauči na sto metrů běhu je nižší než čtyři týdny.
fitness a cvičení

Z lehu k běhu

269 Kč
239 Kč
Jin jóga - Tichá cesta k vnitřnímu středu - 11%
Populární tradiční styly jógy, jako například aštángajóga, bývají obvykle jangově orientovaný. Znamená to, že fokus cvičení leží na svalech.
fitness a cvičení

Jin jóga - Tichá cesta k vnitřnímu středu

358 Kč
318 Kč
Vnitřní struktura Tchaj-Ťi - 11%
Autoři knihy názorně ukazují, jaký je vztah vnitřní struktury tchaj-ťi vůči absorpci, transformaci a cirkulaci tří sil, které oživují všechen život - univerzální síly, kosmické síly a zemské síly...
fitness a cvičení

Vnitřní struktura Tchaj-Ťi

340 Kč
302 Kč
Hormonální jóga - 11%
Hormonální přeladění v období přechodu může být u ženy doprovázeno nejen tělesnými změnami, ale může ji zavést doslova na horskou dráhu pocitů.
fitness a cvičení

Hormonální jóga

412 Kč
366 Kč
Sportovní masáže - 20%
Sportovní masáž je forma masáže zaměřená na posilování zdravého organismu, udržování kvalitní tělesné a duševní kondice a náležité odstraňování únavy po práci, tréninku, závodech apod.
fitness a cvičení
Ukázky

Sportovní masáže

186 Kč
149 Kč
Posilování s balančními pomůckami - 20%
Úspěšná publikace je ve svém druhém vydání rozšířena o populární formu posilování na moderní mobilní posilovací pomůcce TRX, což je lanový závěsný systém původně vyvinutý pro americké speciální vojenské jednotky.
fitness a cvičení
Ukázky

Posilování s balančními pomůckami

203 Kč
162 Kč
Výživa pro fitness a kulturistiku - 11%
Kniha je určena jak aktivně sportujícím, tak trenérům, cvičitelům, instruktorům a poradcům ve fitness a kulturistice, aby jim usnadnila orientaci v záležitostech týkajících se výživy, pitného režimu a suplementace ve sportu a fitness a welness aktivitách.
fitness a cvičení

Výživa pro fitness a kulturistiku

197 Kč
175 Kč
Vnitřní úsměv - 6%
Meditace vnitřního úsměvu je postup, který soustředí radost a vděčnost do vnitřních orgánů a rozpouští tak tělesné a duševní napětí, které může vyvolávat nemoci.
fitness a cvičení

Vnitřní úsměv

296 Kč
278 Kč
Bikram Jóga - Jóga pro zdraví - 11%
Cesta k dokonalé fyzické kondici, pevnému zdraví a duševní vyrovnanosti Je na čase odložit ostych a výmluvy: Bikram Čoudhuri, jeden z nejvýznamnějších žijících představitelů hathajógy, vám ukáže osvědčenou cestu ke zdraví a kondici.
fitness a cvičení

Bikram Jóga - Jóga pro zdraví

349 Kč
310 Kč
Cvičení na balanční plošině - 20%
Přínosem cvičení na balanční plošině je možnost pozitivně ovlivňovat rozvoj rovnováhy, správnou funkčnost kloubních struktur, cílenou centraci kloubů, především páteře a kyčlí, a vlastní nácvik optimálního držení těla.
fitness a cvičení
Ukázky

Cvičení na balanční plošině

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 115 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 > >>