Nejprodávanější e-knihy - leden 2024
beletrie

Pan Nedosažitelný - 20%
Ava má problémy: nejenže jí život ztrpčuje troll, který ji stíhá na internetu urážkami a výhrůžkami, ale ještě k tomu musela požádat o pomoc a řešení zrovna Zacka Austina, který je jejím dalším problémem…
beletrie
Ukázky

Pan Nedosažitelný

69 Kč
55 Kč
Parfumerie Douglas: Impérium snů - 20%
Hamburk, 1929. Sestry Hertha a Lucie zdědily od svých kmoter prosperující parfumerii Douglas, kde s nimi celá léta pracovaly. Chtějí úspěšně pokračovat v životním díle svých kmoter i v budoucnu.
beletrie
Ukázky

Parfumerie Douglas: Impérium snů

369 Kč
295 Kč
Pavel Kantorek - Nově objevené vtipy - 20%
Kdo by neznal geniální humor a kreslené vtipy Pavla Kantorka.
beletrie
Ukázky

Pavel Kantorek - Nově objevené vtipy

280 Kč
224 Kč
Pekárna svatebních koláčků - 20%
(1x)
Lovisa s Axelem se těší na svatbu a příchod prvního potomka. Dámskou rozlučku se svobodou však naruší nečekané a dramatické okolnosti.
beletrie
Ukázky

Pekárna svatebních koláčků

399 Kč
319 Kč
Penzion nad strží - 20%
Příběh „Penzion nad strží“ se odehrává v době otřesů, ale i nových příležitostí - v době divoké privatizace. Možností se chopí schopní, někdy i všehoschopní; především však předem připravení. Pro kriminální službu je práce více než dost.
beletrie
Ukázky

Penzion nad strží

99 Kč
79 Kč
Percy Jackson – Pohár bohů - 20%
Dostat se na vysokou? To je úkol hodný samotného poloboha! Percy Jackson už několikrát zachránil svět a teď doufá, že prožije normální maturitní ročník.
beletrie
Ukázky

Percy Jackson – Pohár bohů

279 Kč
223 Kč
Po stopách vesmírných turistů - 20%
Po stopách vesmírných turistů budeme pátrat v různých částech našeho vesmíru i za jeho hranicemi. Vydáme se do paralelních světů a okrajových horizontů bytí.
beletrie
Ukázky

Po stopách vesmírných turistů

199 Kč
159 Kč
Portrét neznámé ženy - 20%
Legendární špion a restaurátor uměleckých děl Gabriel Allon konečně opustil post šéfa izraelské rozvědky a usadil se v Benátkách – jediném místě, kde našel klid.
beletrie
Ukázky

Portrét neznámé ženy

349 Kč
279 Kč
Portrétoval anglickou královnu - 20%
(3x)
Výpravná publikace dlouholetého novináře a zpravodaje České televize v Londýně Bohumila Vostala Portrétoval anglickou královnu představuje fascinující příběh sochaře královské rodiny Franty Bělského, plný odvahy, utrpení a inspirace..
beletrie
Ukázky

Portrétoval anglickou královnu

398 Kč
318 Kč
Poseidonův odkaz - 20%
Tajemná zpráva od hvězdy vzdálené více než sedmdesát světelných let svede dohromady cesty Gomy a Kanua, potomků slavné rodiny Akinyů, která kdysi pomohla lidem proniknout do kosmických dálav.
beletrie
Ukázky

Poseidonův odkaz

479 Kč
383 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100