Nejprodávanější audioknihy - leden 2024

Aristokratka na koni
(4x)
Problémy s modrou krví a rodinným sídlem doslova v Kostce. „Nejchudší zámek v Čechách“ zůstává věrný svému označení, a tak tu hraběcí rodinka ani personál rozhodně nemají ustláno na růžích. Místo davů návštěvníků se na zámku kupí neproplacené.

Aristokratka na koni

242 Kč
Mycelium II: Led pod kůží
(2x)
Druhý díl pentalogie Mycelium se vrací do Lucasovy minulosti, ukazuje mocenské boje uvnitř össenské Církve i záměry Aš-šáda z Fomalhiwy. Nakolik všechny tajemství souvisí s Loděmi? A co s nimi má společného Lucas?
Ukázky

Mycelium II: Led pod kůží

299 Kč
Bob a Bobek králíci z klobouku
Z klobouku kouzelníka Pokustóna vyskakují již několik desetiletí dva oblíbení dětští hrdinové, králíci Bob a Bobek. Je pravda, že Bobkovi se z vyhřátého klobouku moc nechce, ale podnikavý Bob jej vždy přiměje vstát a pracovat, „protože práce šlechtí“
Ukázky

Bob a Bobek králíci z klobouku

69 Kč
Hedvábník
(4x)
Hedvábník, druhá kniha z řady vysoce oceňovaných detektivních románů s Cormoranem Strikem a jeho energickou mladou asistentkou Robin Ellacottovou, je strhující a příběh, který vychází nyní v audioknize.

Hedvábník

332 Kč
Policie
(4x)
Na místech, kde byli v minulosti spáchány dosud neobjasněné zločiny, jsou nalezeni zavraždění jejich dřívější vyšetřovatelé a to stejným způsobem, jakým byly usmrceny původní oběti.
Ukázky

Policie

339 Kč
Stařec a moře
(2x)
Nejslavnější dílo Ernesta Hemingwaye, novela, za kterou obdržel v roce 1954 Nobelovu cenu za literaturu. Příběh se odehrává v malé kubánské vesnici poblíž Havany, odkud starý rybář Santiago vyjíždí sám na lov.

Stařec a moře

269 Kč
Maxipes Fík
Zvukové verze animovaného seriálu Maxipes Fík, který si získal nesmírnou oblibu u dětského publika, vznikaly v osmdesátých letech, brzy po uvedení první série tohoto slavného Večerníčku.

Maxipes Fík

316 Kč
Poslední aristokratka
(33x)
Nejlepší humoristická kniha roku 2012 (Cena Miloslava Švandrlíka) líčí příběh emigrantské rodiny Kostků, která v restituci získá zpět své zchátralé rodové sídlo a je nucena se potýkat s nástrahami v různých podobách.

Poslední aristokratka

242 Kč
Hobit
(5x)
Nejpopulárnější kniha geniálního fantasy spisovatele J. R. R. Tolkiena. Hobit je v prvním plánu pohádkový příběh o velké cestě čaroděje Gandalfa, družiny trpaslíků a hobita Bilba Pytlíka za pokladem střeženým drakem Šmakem.

Hobit

359 Kč
Horníček a Kopecký vzpomínají
Miroslav Horníček a Miloš Kopecký vzpomínají na společná divadelní léta.
Ukázky

Horníček a Kopecký vzpomínají

69 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 760 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 76 > >>