U některých lidí se diabetes mellitus 2. typu objevuje poměrně brzo, proto je důležité, aby dokázali svůj upravený jídelníček s nízkým obsahem cukru vhodně zakomponovat do běžného pracovního dne.
V minulosti byla zvěřina na každém stole patřícím šlechtě a dnes se stává oblíbeným masem pro všechny vrstvy obyvatelstva. Mnozí mají strach maso upravovat, a proto vychází tato kuchařka s podrobnými návody.
Kuchařka Jíme zdravě za pár korun šetří vaši peněženku, ne chuťové pohárky. Levné, vynikající a snadné. Přesně takové jsou recepty v této úsporné kuchařce.
Kuchařka určená pacientům s žaludečními obtížemi (žaludeční neurózou, žaludečními vředy nebo žaludeční dyspepsií) obsahuje moderní recepty upravené tak, aby mechanicky i chemicky chránily zažívací trakt.
Známá nutriční specialistka českého původu Gabriela Peacock, mezi jejíž klienty patří i členové britské královské rodiny, se po úspěchu své prvotiny, Úžasnější za 2 týdny, ve své další knize zabývá dlouhověkostí.
Autoimunitní protokol (AIP), s nímž se v této kuchařce seznámíte, představuje nejlepší způsob stravování a podpory zdraví pro 50 milionů osob, které autoimunitní onemocnění sužuje.