Nejprodávanější tituly - únor 2024
psychologie pro každého

Proč spíme – Odhalte sílu spánku a snění - 11%
(3x)
Kniha předního světového neurovědce Matthewa Walkera odkrývá nejnovější poznatky z výzkumu spánku. Poprvé v historii dnes věda dokáže zodpovědět, proč vůbec spíme, jak spánek prospívá našemu tělu a mozku a proč má spánková deprivace ničivé následky.
psychologie pro každého

Proč spíme – Odhalte sílu spánku a snění

395 Kč
351 Kč
Atomové návyky - 11%
(2x)
Prvního ledna máme všichni jasno v tom, že přestaneme kouřit, začneme víc cvičit nebo uklízet. Jenže do února už jsme zase tam, kde jsme byli. Proč? Naší nejhlubší motivací je pohodlí a lenost.
psychologie pro každého

Atomové návyky

359 Kč
319 Kč
Kurz zázraků - 11%
(1x)
Kurz zázraků je univerzálním duchovním učením, jehož účelem je umožnit lidem nalézt svého Vnitřního Učitele.
psychologie pro každého

Kurz zázraků

673 Kč
598 Kč
Lidský vztah a jeho role při řešení problémů - 11%
Zkušený autor, poradenský psycholog, nabízí rodičům, stejně jako pedagogům z mateřských a základních škol, inspiraci ve formě popsaných a vyřešených problémů bez účasti odborných pracovišť.
psychologie pro každého

Lidský vztah a jeho role při řešení problémů

224 Kč
199 Kč
Průvodce pro vysoce citlivé lidi - 11%
(1x)
Život s vysokou citlivostí je náročný, ale může vám přinést i řadu výhod. V této knize naleznete mnoho praktických tipů, cenných rad a technik, díky nimž se naučíte zvládat výzvy spojené s citlivostí...
psychologie pro každého

Průvodce pro vysoce citlivé lidi

314 Kč
279 Kč
Rádce pravého muže - 20%
(1x)
Každý z nás asi zná nějakého hodného hocha. Možná jste to dokonce vy sám. Jste přítel, který umí naslouchat, máte plno kamarádek, jež se vám svěřují a považují vás za dobrou partii, ale žádná vás nepozve, když se chce opravdu pobavit.
psychologie pro každého
Ukázky

Rádce pravého muže

329 Kč
263 Kč
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty - 11%
(4x)
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty komplikuje výrazným způsobem život mnohým z nás. Důsledkem mohou být často úzkosti, deprese, psychosomatická onemocnění nebo různé formy závislostí.
psychologie pro každého

Nedostatečný pocit vlastní hodnoty

251 Kč
223 Kč
Ego je nepřítel - 11%
Často si myslíme, že ti druzí a vnější podmínky definují naše naděje na dosažení životního úspěchu a pocitu naplnění. Ve skutečnosti se náš největší nepřítel skrývá uvnitř nás: naše ego. Na počátku naší dráhy nás brzdí v učení a rozvíjení talentu.
psychologie pro každého

Ego je nepřítel

314 Kč
279 Kč
Tato kniha je vaše bezpečné místo - 11%
Tlak na úspěch, stres, úzkost, ztráta sebehodnoty, neschopnost přijmout chválu a uznání… Pocity, se kterými se potýká stále více lidí. Rychlá doba a důraz na to být vždy ve všem perfektní drtí a ničí už děti na školách.
psychologie pro každého

Tato kniha je vaše bezpečné místo

338 Kč
300 Kč
Lékařská péče o duši - 11%
Kniha je základním dílem tzv. logoterapie, což je léčba smyslem. Logoterapie jako moderní psychoterapeutická metoda je v tomto díle také nejsystematičtěji a nejinstruktivněji vyložena v obecném i specifickém plánu.
psychologie pro každého

Lékařská péče o duši

216 Kč
192 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 255 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 26 > >>