Nejprodávanější tituly - únor 2024
beletrie

Dřevěné oči - 11%
Za podmanivým názvem knihy Dřevěné oči se skrývá deset esejů, které Carlo Ginzburg publikoval na přelomu druhého a třetího tisíciletí. Jejich společným jmenovatelem jsou dějiny umění, literární teorie a sémantika.
beletrie
Ukázky

Dřevěné oči

403 Kč
358 Kč
Chci slyšet tvé ano! - 20%
Rafe je jediný muž, kterého si kdy Lise chtěla vzít. Rafe je jediný muž, kterého si Lise nemůže vzít. Rafe je jediný muž, kterého si Lise musí vzít… chce-li se stát královnou!
beletrie
Ukázky

Chci slyšet tvé ano!

69 Kč
55 Kč
Toyen - 8%
(12x)
Svobodomyslná malířka a výrazná osobnost meziválečné umělecké avantgardy nás dodnes inspiruje. Její biografie odkrývá dosud neznámá fakta a zachycuje historii mnoha obrazů. Text doprovází přes dvě stě reprodukcí a dokumentárních fotografií.
beletrie
Ukázky

Toyen

1 198 Kč
1 097 Kč
Be Useful: Seven tools for life - 11%
(1x)
The seven rules to follow to realise your true purpose in life-distilled by Arnold Schwarzenegger from his own journey of ceaseless reinvention and extraordinary achievement, and available for absolutely anyone.
beletrie

Be Useful: Seven tools for life

449 Kč
399 Kč
Poslední jednorožec - 11%
(1x)
Poslední jednorožec, slavná kniha Petera S. Beagla plná poetiky, čar a kouzel, v sobě skrývá také spoustu lehce humorného nadhledu, což je natolik neotřelá a pestrá kombinace, že se dodnes po právu těší celosvětové oblibě.
beletrie
Ukázky

Poslední jednorožec

358 Kč
318 Kč
Usedlost - 11%
(5x)

Usedlost se odehrává na jednom místě, ale v různých dobách. Začíná v současnosti – žena, která odlehlé rodinné stavení s pozemky právě zdědila, k nim nemá příliš silný vztah, připadá si tam cizí.

beletrie
Ukázky

Usedlost

439 Kč
390 Kč
Sběratel - 20%
(1x)
V novém napínavém thrilleru od autora bestsellerů New York Times Daniela Silvy se Gabriel Allon pouští do pátrání po ukradeném Vermeerově mistrovském díle a odhaluje spiknutí, které může svět přivést na pokraj jaderného armagedonu.
beletrie
Ukázky

Sběratel

399 Kč
319 Kč
Město v mlze - 11%
(5x)
Robin Verner pracuje v reklamce, zároveň má ale i spisovatelské ambice. ...
beletrie
Ukázky

Město v mlze

313 Kč
278 Kč
Rozpůlený dům - 5%
(12x)
Román o svobodomyslných ženách a pytlácích, kšeftmanech s textilem a spiritistech se odehrává v sudetské vesnici první poloviny 20. století. Je to příběh o tajných láskách, útěcích, křivdách, změnách jmen i příjmení a žabomyších válkách.
beletrie
Ukázky

Rozpůlený dům

398 Kč
377 Kč
Omylem jsem rozšlápl černou kočku - 11%
(1x)

Za tuhle knihu by měl jít autor do pekla, tedy kdyby nějaké peklo existovalo a jemu by se chtělo někam jít – to by o románu Filipa Zawady asi napsal jeho hrdina - malý chlapec ze si- rotčince, vedeného jeptiškami.

beletrie
Ukázky

Omylem jsem rozšlápl černou kočku

268 Kč
238 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>