Nejprodávanější tituly - únor 2024
horory

Temná věž IV. - Čaroděj a sklo - 11%
Čtvrtý díl série Temná věž.
horory

Temná věž IV. - Čaroděj a sklo

432 Kč
384 Kč
Temná věž V. - Vlci z Cally - 11%
Pistolníci se opět vydávají na cestu za Temnou věží. Nečekaně je ovšem vyhledají vesničané, kteří je požádají o pomoc a úlevu, neboť jsou sužováni bytostmi, jež nazývají Vlky.
horory

Temná věž V. - Vlci z Cally

423 Kč
376 Kč
Temná věž VI - Zpěv Susannah - 11%
(1x)
Šestý, předposlední díl knihy je jako přebírání nitek těsně předtím, než je autorovy prsty umným hmatem přeskupí do zcela nového tvaru. Magická směs fantasy a hororu, vizionářská série Stephena Kinga, která se nepodobá ničemu, co jste kdy četli.
horory

Temná věž VI - Zpěv Susannah

324 Kč
288 Kč
Závan klíčovou dírkou - 11%
(1x)
Magická směs fantasy a hororu, vizionářská série Stephena Kinga, která se nepodobá ničemu, co jste kdy četli. Závan klíčovou dírkou se chronologicky řadí mezi čtvrtý a pátý díl cyklu Temná věž, tedy mezi knihy Čaroděj a sklo a Vlci z Cally.
horory

Závan klíčovou dírkou

279 Kč
248 Kč
Mrtvá zóna - 11%
(1x)
Mrtvá zóna je napínavý a dobrodružný příběh, odehrávající se na pozadí skutečných historických událostí v USA v sedmdesátých letech dvacátého století. Je v pořadí teprve pátým publikovaným románem Stephena Kinga - a stále patří k jeho nejúspěšnějším.
horory

Mrtvá zóna

360 Kč
320 Kč
Prokletí Salemu - 11%
Raný Kingův román Prokletí Salemu buduje dusivou atmosféru hrůzy postupně a v hypnoticky pomalém tempu. Nečekejte happy end, nečekejte jednoznačné rozdělení na dobro a zlo, protože nejhorším zlem není člověku nadpřirozená bytost, ale on sám.
horory

Prokletí Salemu

387 Kč
344 Kč
Vraždy a jiné zběsilosti - 11%
Klasik hrůzostrašné povídky by nemohl existovat bez protikladných vlivů, a tak vedle jeho nejlepších děsuplných povídek, můžeme postavit pěkně úderné, vypointované grotesky, protože humor a horor mají k sobě mnohdy nebezpečně blízko.
horory

Vraždy a jiné zběsilosti

269 Kč
239 Kč
Mainstream - 11%
Současný mladý český pár - Matěj je začínající spisovatel, Klára je na mateřské s dvouměsíční Sárou. Vše by mělo být fajn, jenže Matěj najednou o Klářině minulosti zjistí něco, co mu vyrazí dech.
horory

Mainstream

233 Kč
207 Kč
Osvícení v temnotě - 11%
(1x)
Antologie 12 povídek sestavená k 20. výročí založení projektu Lilja's Library, největší internetové stránky věnované zpravodajství o životě a díle Stephena Kinga.
horory

Osvícení v temnotě

251 Kč
223 Kč
Prokletá kaple
(3x)
Výborně vystavěný horor o tajemných lidech z nenápadné vsi Medovice, které dostihne pradávná kletba.
horory

Prokletá kaple

144 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 94 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 > >>