Nejprodávanější tituly - duben 2024
sci-fi a fantasy

Děti Duny - 11%
Třetí díl monumentání ságy. Paul Atreides mizí v poušti. Za sebou zanechává Arrakis, v bezútěšné poušti se objevuje stále víc zeleně – ale také kněžské byrokracie, která se ohání jeho jménem.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Děti Duny

449 Kč
399 Kč
Mycelium VIII: Program apokalypsy - 11%
(7x)
Velkolepé vyvrcholení nejobsáhlejší české sci-fi ságy Mycelium je zde. Intriky, psychotronika a krvavé oběti. Všechno míří právě sem. Tohle už je konec.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Mycelium VIII: Program apokalypsy

529 Kč
470 Kč
Hra o trůny - 11%
Zima se blíží. Dnes již klasická slova, která nejlépe vystihují epickou ságu George R. R. Martina Píseň ledu a ohně. Království Západozemí zažívají dlouhé léto, po němž musí následovat krutá zima.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Hra o trůny

799 Kč
710 Kč
Mycelium VI: Vrstva ticha - 11%
(3x)

Touha ovládnout psychotroniku přivedla Lucase k Aš~šádovi. Složil slib, stal se jeho učedníkem, a tím se naprosto vydal do jeho rukou. Emocím, které od začátku byly mezi nimi dvěma, už se nedá uniknout. Jenže Lucase zároveň přitahuje most v mlhách..

sci-fi a fantasy
Ukázky

Mycelium VI: Vrstva ticha

538 Kč
478 Kč
Božský imperátor Duny - 11%
Již čtvrté pokračování velkolepé ságy! Na Arrakis uběhly tisíce let a kdysi pouštní planeta je nyní zelená a plná života.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Božský imperátor Duny

494 Kč
439 Kč
Spasitel Duny - 11%
Má spiknutí šanci na úspěch?! Paul Atreides je absolutním pánem světa a v očích svých poddaných bůh.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Spasitel Duny

359 Kč
319 Kč
Růže pro Algernon - 11%
(4x)
Růže pro Algernon se od doby svého vzniku objevily v nejednom filmovém či televizním zpracování, jako divadelní hra prošly nepřeberným množstvím rozmanitých realizací po celém světě, inspirovaly rovněž řadu dalších příběhů i hudebních skladeb.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Růže pro Algernon

349 Kč
310 Kč
Kosmokluk - 11%
(1x)

Píšou se 60. léta minulého století. Amerika a Rusko závodí o to, kdo dobude vesmír. Dvanáctiletá Ruth je sirotek a žije u své příšerné tety na odlehlé farmě.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Kosmokluk

358 Kč
318 Kč
Padlí andělé - 11%
(1x)
Když se zprávy o Horově zradě rozšíří, Velké křížové tažení se zadrhne a primarchové a jejich legie se rozhodují, komu budou nadále loajální – zda Císaři nebo rebelskému vojevůdci Horovi.
sci-fi a fantasy

Padlí andělé

332 Kč
295 Kč
Pád Gondolinu - 11%
(2x)
Příběh z dávnověku Tolkienova světa, pojedávající o Morgothově snaze zničit město Gondolin, jež vystavěli Noldor, elfové, kteří se vzepřeli bohům a opustili bájný Valinor.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Pád Gondolinu

313 Kč
278 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 765 položek
<< < 1 2 3 4 .. 77 > >>