Nejprodávanější tituly - duben 2024
sci-fi a fantasy

Pád Númenoru - 11%
(5x)
Příběh o slávě a pádu Númenoru patří k nejdůležitějším epizodám v dějinách Středozemě. Zmínky o požehnaném ostrově a jeho katastrofickém zániku se v Tolkienově díle opakovaně vracejí, o Númenoru se vypráví v Pánu prstenů i v Silmarillionu.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Pád Númenoru

448 Kč
398 Kč
Mrtvý na Pekelném vrchu - 11%
(5x)
Historická detektivka či špionážní thriller z období tureckých nájezdů se svéráznými hrdiny – ostříleným válečným veteránem Steinem a vzdělaným notářem se slabostí pro ženy a víno Barbaričem. Ti řeší případ vraždy šlechtice a velezrady.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Mrtvý na Pekelném vrchu

268 Kč
238 Kč
Mycelium VII: Zakázané směry - 11%
(8x)

Lodě míří k Zakázaným směrům. Staroslavná Tlix, planeta argenitu a Akkütlixe, nadále zůstává skrytá za obzorem, ale Lucas vidí obrovskou příležitost; a psychotronika mu dává možnost bleskově jí využít.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Mycelium VII: Zakázané směry

529 Kč
470 Kč
Falešná hodnota - 11%
Nové dobrodružství Petera Granta… a zároveň nový rozjezd! Jsme stále v Londýně, ale Peter už nepracuje u metropolitní policie. Po uzavření případu Muže bez tváře a dalších peripetiích se Peter usazuje a připravuje se na otcovskou roli...
sci-fi a fantasy
Ukázky

Falešná hodnota

313 Kč
278 Kč
Hyperion - 11%
(4x)
Ke kolonizovaným planetám pod správou Hegemonie Člověka se blíží mohutná invaze Vyvrženců, kdysi obyčejných lidí, nyní proměněných pro život v hlubinách vesmíru. Nadcházející válečný konflikt hodlají využít ke splnění vlastních, těžko srozumitelných
sci-fi a fantasy
Ukázky

Hyperion

358 Kč
318 Kč
Stopařův průvodce Galaxií 2. - 11%
(2x)
Nové ilustrované vydání slavné trilogie v pěti dílech. V Restaurantu na konci vesmíru všichni čtyři protagonisté dostanou hlad, a tak se vydají na cestu časem do nejluxusnější restaurace, jaká kdy existovala či bude existovat.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Stopařův průvodce Galaxií 2.

313 Kč
278 Kč
Beren a Lúthien - 11%
(5x)
Výpravný příběh Berena a Lúthien přivádí čtenáře zpět mezi lidské, elfské i trpasličí obyvatele Tolkienovy Středozemě. Autor tento příběh osudové lásky napsal už v roce 1917, po návratu z bojišť první světové války.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Beren a Lúthien

448 Kč
398 Kč
Kapitula: Duna - 11%
Šestý díl světoznámé série! Pouštní planeta Arrakis byla zničena. Pod vedením Matky představené Darwi Odradové kolonizuje Bene Gesserit úrodnou planetu.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Kapitula: Duna

494 Kč
439 Kč
Historky z Rozmaru - 11%
Další výprava do světa Řek Londýna, tentokrát ve sbírce povídek!
sci-fi a fantasy
Ukázky

Historky z Rozmaru

259 Kč
230 Kč
Neuromancer - 11%
Case, jeden z nejlepších „kovbojů kyberprostoru“, kteří se pohybují ve virtuálním vesmíru, udělal chybu, za kterou byl surově potrestán.
sci-fi a fantasy

Neuromancer

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 765 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 77 > >>