Nejprodávanější tituly v roce 2024
fitness a cvičení

Čchi-Kung - 11%
Čchi-kung je tradiční čínské cvičení pro zdraví a dlouhověkost, založené na správném dýchání a proudění energie (čchi) v těle, které vzniklo již před více než 3 000 lety.
fitness a cvičení

Čchi-Kung

224 Kč
199 Kč
Jóga na každý den - 11%
Zkuste začít den s nejznámější jogínskou sestavou – Pozdravem slunci. Tento soubor cviků dodává tělu energii, proto se doporučuje cvičit zejména ráno. Nejznámější jógové sestavy pro ty z vás, kteří si potřebují připomenout správné pořadí cviků.
fitness a cvičení

Jóga na každý den

89 Kč
79 Kč
Jóga pro fascie - 11%
Fascie stabilizují a tvarují vaše tělo a podobně jako svaly, i fascie potřebují pravidelný pohyb. Jóga pro fascie ve vás uvolní ta nejhlubší napětí, zregeneruje a protáhne vazivo...
fitness a cvičení

Jóga pro fascie

268 Kč
238 Kč
Jóga pro zdraví - 11%
Máte pocit, že jste často vyčerpaní? Že trpíte bolestmi hlavy a šíje, které ne a ne ustat? Toužíte po dokonalejší lásce, pochopení a vyrovnanosti? Kniha Jóga pro zdraví vkládá do vašich rukou moc uzdravovat a léčit – vaši duši, tělo i mysl!
fitness a cvičení

Jóga pro zdraví

314 Kč
279 Kč
Medical yoga 2 - 11%
S námi bude jóga zdravější. V knize najdete další informace a další cvičení Metody Medical Yoga ve spojení jógovou praxí a s know-how Spiraldynamik®.
fitness a cvičení

Medical yoga 2

288 Kč
256 Kč
Posilování kloubní kondice - 11%
Kniha o centračně-stabilizačním posilování, jež se od „svalové“ koncepce prezentované v autorově předešlém bestselleru Tvarování těla pro muže a ženy liší ve výběru i technickém provedení, zejména u cviků na páteř.
fitness a cvičení

Posilování kloubní kondice

628 Kč
558 Kč
Deník věčné dietářky
Držet redukční dietu se alespoň jednou ve svém životě rozhodla, nebo byla dohnaná, snad každá žena.
fitness a cvičení

Deník věčné dietářky

89 Kč
Kondiční trénink ve sportovních hrách - 11%
Kniha je určena především trenérům týmů různých výkonnostních úrovní sportovních her, sportovcům a studentům tělovýchovných fakult i sportovních kurzů.
fitness a cvičení

Kondiční trénink ve sportovních hrách

215 Kč
191 Kč
Parkour a freerunning - 11%
Autoři, sportovní odborníci s dlouholetou parkourovou a trenérskou praxí, přinášejí čtenářům kromě teoretického úvodu hlavně postup nácviku, základy provedení a návrh vhodného cvičení pro rozvoj jednotlivých prvků.
fitness a cvičení

Parkour a freerunning

179 Kč
159 Kč
Rozvoj silových schopností na nestabilních plochách - 20%
(1x)
Monografie se zabývá srovnáním účinnosti intervenčního silového programu pro stimulaci vytrvalostní síly velkých svalových skupin, a to na nestabilních a stabilních plochách.
fitness a cvičení
Ukázky

Rozvoj silových schopností na nestabilních plochách

180 Kč
144 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 86 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 > >>