Foodblogerka Markéta Chovancová připravuje v troubě i na plotně lahodné pokrmy od jara do zimy. Chcete nahlédnout do její kuchyně a získat tipy do své kulinářské praxe? Pak je tu pro vás Markétina sezónní kuchařka členěná podle ročních období.
Pořádně vypečené koláče od známé foodblogerky snadno a rychle! Sladké synonymum štěstí na šest písmen? Koláče! Populární cukrářka Chez Lucie vás zasvětí do tajů jejich pečení a ukáže vám, jak vytvořit ty nejlahodnější kousky.
Chcete se naučit, jak péct ty nejlahodnější a nejkrásnější dezerty? Tak se inspirujte u Vojtěcha Vrtišky, vítěze soutěže o nejlepšího českého amatérského pekaře!
Andrea Burešová je známou a zdatnou cukrářkou. Už jako malou ji maminka zasvětila do tajů kuchyně a naučila různé cukrářské fígle – jak mít dokonale vykynuté těsto nebo jak nepřipálit buchty.
I s malou domácí pekárnou se dají dělat velké zázraky. Inspirujte se postupy známé pekařky Ivy Trhoňové, která ve vaší kuchyni rozehraje lahodný koncert chutí a vůní!
České tradice a jídla s nimi spojená jsou bezednou studnicí inspirace. Své o tom ví i historicky první vítězka televizní soutěže amatérských pekařů Petra Burianová, pro niž jsou lokální suroviny a sezónnost základem veškerého kuchařského umu.
Přemýšlíte, jak dodat svátečnímu pečení jiskru? Zkuste tentokrát rozvonět svou kuchyni trochu jinak! V šedesáti unikátních receptech inspirovaných dětstvím, zážitky z cest i aktuálními světovými trendy vám ukážu, jak z klasického cukroví udělat něco výjimečného.
Upečte si sami doma bezlepkový kváskový chléb, Chleban s An!
Myslíte si, že upéct si vlastní chleba bez lepku bude složité? Autorka této knihy vás přesvědčí, že ne. Sama má celiakii, čerpá tedy z vlastních zkušeností a navíc moc dobře ví, co vás trápí.
Když potřebujete zvednout náladu a vytvořit okamžik čisté radosti, není nad lehký piškotový moučník ochucený kořením a citrusem nebo nad křehkou sušenku právě vytaženou z trouby...
Naučte se péct domácí kváskový chleba, Chleban s An! Pokud máte chuť vrátit se ke kořenům, udělat si radost a vyrobit si doma něco opravdového, voňavého a lahodně dobrého, jste tady správně.