Jaroslav Vašák - Regionální pokrmy

Regionální pokrmy: z Čech, Moravy a Slezska od A (Adamov) do Ž (Žďár)

Nakladatel: Libri 2001
- 10%
126 Kč
běžná cena 140 Kč
Pohlídat

Anotace

Knížka přináší v přehledných a praktických receptech návod na přípravu několika stovek regionálních pokrmů a specialit, počínaje polévkami a předkrmy, přes hlavní jídla masitá, ale také bezmasá, jak sladká, tak zeleninová a další speciality (zejména rozličná krajová zpracování brambor), dále tradiční i netradiční přílohy, moučníky a další recepty.

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Regionální pokrmy
Autor:
Vašák, Jaroslav
Nakladatel:
Libri
EAN:
9788072770748
ISBN:
80-7277-074-8
Doporučená prodejní cena:
140 Kč
Popis:
1× kniha, brožovaná, 208 stran, česky
Rozměry:
14,5 × 20,5 cm
Rok vydání:
2001