Jaroslav Vašák - Krkonošská kuchyně

Krkonošská kuchyně: Krajové speciality

Nakladatel: Ikar 2012
Rozebráno
206 Kč
pohlídat

Anotace

Už v 19. století do hor vstoupili první turisté a rekreanti, ale Krkonoše a Podkrkonoší si dodnes i přes celoroční cestovní ruch zachovaly leccos ze svého koloritu i kuchyně. Poznejte bohatý receptář tradičních, typických i oblíbených pokrmů, nejvíce z brambor, luštěnin, hub, lesních plodů, švestek a zvěřiny, a začtěte se do krkonošského...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Krkonošská kuchyně
Autor:
Vašák, Jaroslav
Nakladatel:
Ikar
EAN:
9788024919010
ISBN:
978-80-249-1901-0
Doporučená prodejní cena:
229 Kč
Popis:
1× kniha, vázaná, 184 stran, česky
Rozměry:
12,9 × 20,6 cm
Rok vydání:
2012 (1. vydání)