Jaroslav Polák - Sebeobrana s nadhledem

Sebeobrana s nadhledem: NIN TSU DO COMBAT 3.

Nakladatel: Trinitas 2005
Není skladem
224 Kč
pohlídat

Anotace

Plnobarevná kniha se stovkami kvalitních barevných fotografií s textem autora bojového systému NIN TSUN DO COMBAT Jaroslava Poláka. V knize naleznete kapitoly o sebeobraně a nové praktické pohyby, techniky a kombinace pro dívky ve věku 16 - 25 let. Ideální knižní edice nejen pro teenagery, ale i pro jejich rodiče.

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(5x)

Vaše hodnocení
O Panu Polákovi je známo hodně, byl ale jedním z prvních, kdo k nám začal čerpat informace, byť mnohdy pouplarizované. Osobně ho znám, neb jsem s ním párkráte hovořil. Není to špatný člověk a snaží se svým způsobem. Je to také podnikavý obchodník, ale ani to nic nemění na tom, že Baba Nobuharu je neuvěřitelně nestydatý a neuctivý. Kdybych oba mohl...
Více

J.Polak je clovek,ktery vyuziva umelce a jine schopne lidi,ktere pouze vyuzije a pospini, aby se na nich rozjel a udelal jmeno. P O Z O R. Bez sveho ucitele ani on nemuze vyucovat nic natoz respektovat kultury mezi lidmi i jako takove.Takze uc se studuj, z vedomosti chram si buduj.Maye,Tolteky ani Azteky si ani do huby neber pane polaku.

Pan Polák je v prvé řadě známý podnikavec a tvůrce pseudostylů za jediným účelem - být výjimečný a vydělat peníze. Jeho knihy jsou nehodnotnou směskou opisů jiných, hodnotných knih. Jeho další zálibou je obhajovat se /např. na Budo diskusích/ pod jinými jmény. Proto soudím, že autorem kontrapříspěvku výše je pan Polák.
Nekupovat.
Zobrazit další (1)

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Sebeobrana s nadhledem
Autor:
Polák, Jaroslav
Nakladatel:
Trinitas
EAN:
9788086885032
ISBN:
80-86885-03-8
Doporučená prodejní cena:
249 Kč
Popis:
1× kniha, brožovaná, 272 stran, česky
Rozměry:
14,5 × 20,5 cm
Rok vydání:
2005 (1. vydání)