Vladimír Mikeš - Proč se klepou řízky
Proč se klepou řízky: Chemie v kuchyni
Nakladatel: Dokořán
2007
203
False
1
127
2
4
24
134757
0
Do oblíbených
Přihlašte se nebo registrujte a přidejte si zboží do oblíbených.
Proč se klepou řízky
268 Kč
- 10%
268 Kč
běžná cena 298 Kč
- 10%
203 Kč
běžná cena 225 Kč
Anotace
Sháněním jídla a především jeho přípravou je člověk schopen strávit velkou část svého času. Někteří z nás jídlo považují za nutné zlo, které pouze ruinuje peněženku nebo postavu a odvádí pozornost od jiných zábavnějších činností. Jiní se zase vyžívají v přípravě kulinářských specialit a stráví spoustu času v kuchyni nebo ve sklípku při výběru...
Zobrazit celý text