Vladimír Mikeš - Proč se klepou řízky

Proč se klepou řízky: Chemie v kuchyni

Nakladatel:  Dokořán 2007
Rozebráno
-10%
225 Kč
203 Kč
pohlídat

Anotace

Sháněním jídla a především jeho přípravou je člověk schopen strávit velkou část svého času. Někteří z nás jídlo považují za nutné zlo, které pouze ruinuje peněženku nebo postavu a odvádí pozornost od jiných zábavnějších činností. Jiní se zase vyžívají v přípravě kulinářských specialit a stráví spoustu času v kuchyni nebo ve sklípku při výběru...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie a témata

Bibliografické údaje

Název:
Proč se klepou řízky
Autor:
Mikeš, Vladimír
Nakladatel:
Dokořán
EAN:
9788073631437
ISBN:
978-80-7363-143-7
Ilustrace:
Johanus, Václav
Popis:
1× kniha, brožovaná, 197 stran, česky
Rozměry:
14,2 × 20,2 cm
Rok vydání:
2007 (1. vydání)