Gisa Gennerová, Rolf Kamphausen - Zvířata

Zvířata: Zrcadla lidí

Nakladatel: Metafora 2012
Není skladem
53 Kč
pohlídat

Anotace

Nový, zcela netradiční pohled na vzájemné ovlivňování zdraví.
Autoři této nanejvýš neobvyklé knihy - oba vystudovaní veterináři - jsou přesvědčení, že zaměříme-li se na to, co nám naši zvířecí přátelé svými symptomy sdělují, dokážeme jim mnohem lépe pomoci k uzdravení. A to tím, že uzdravíme sami sebe!
Objevili úplně novou metodu "společné...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(1x)

Vaše hodnocení
Knížka nabízí zajímavý úhel pohledu na soužití se zvířaty a jejich míru "domestikace" i schopnosti přejímat emoce i nemoce. Své objevy ukazují na spoustě úžasně čtivých příběhů.
Já bych ocenila, kdyby příběhů bylo více a šly více do hloubky a detailu. Tak jak byly osekány působily skoro jako kazuistkycké příklady.

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Recenze z medií

Zvířata, zrcadla lidí

(...) Autoři pohlížejí na zvířata z jiného úhlu, než jsme byli doposud zvyklí. Vycházejí například z indické filozofie a zabývají se skupinovou duší domácích zvířat, rezonancemi a energetickými poli. Na základě svých zkušeností a konkrétních příkladů dokazují, jak silné jsou naše vzájemné vztahy, aniž bychom si to uvědomovali. Zvířata, jež jsou nám dennodenně na blízku, za nás někdy zjednodušeně řečeno „přebírají“ některé naše choroby. (...) Autoři se zabývají tím, co člověka dělá nemocným. Zaměřují se na energetické vibrační frekvence, na všeobecné působení myšlenek, možnosti projevů škodlivých myšlenek a jak se to vše projevuje na fyzickém těle. Analyzují homeopatický zákon podobnosti, „nákazu“ negativní myšlenky, imunitu, jaký vliv má paměť na naše zdraví apod. Následně se zabývají tím, jak se naše nemoci přenášejí na zvířata.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Zvířata
Autor:
Gennerová, Gisa a Kamphausen, Rolf
Nakladatel:
Metafora
EAN:
9788073592615
ISBN:
978-80-7359-261-5
Doporučená prodejní cena:
59 Kč
Popis:
1× kniha, flexi, 136 stran, česky
Rozměry:
13 × 21 cm
Rok vydání:
2012