Katherine Pancolová - Žluté oči krokodýlů

Žluté oči krokodýlů

Nakladatel: Jota 2013
Není v prodeji
99 Kč
pohlídat

Anotace

Vyprávění o mužích a ženách jedné pařížské rodiny. Takových, jací jsou, jací by chtěli být, takových, jací nikdy nebudou či jakými se možná stanou. Tento román je příběhem lži, ale také příběhem lásky, přátelství, zrady, peněz i příběhem o snech. Tento román je plný smíchu i slz. Tento román je život.

Svižný, zábavný i napínavý román, zároveň...

Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(5x)

Vaše hodnocení
U knížky jsem se pobavila. Podle mě dobré čtení pro milovnice rodinných ság, pro ty, které zajímají vztahy v rodinách. Ideální čtení na dovolenou. Určitě si přečtu pokračování, které má být vydané v létě.
Kniha, která člověka dokáže podpořit v jeho vlastní cestě, která hodně pracuje s charakteristikou postav a příjemně se čte. Snad jen některé pasáže nemusely být tak dlouhé, svádělo mě to k přeskakování.
Divím se, že je kniha zatím bez pochvalné recenze, tak toto je ta první: dobře napsaný román, různé typy charakterů,romantika, zajímavá prostředí a vztahy, vztahy, vztahy - prostě správné čtení pro ženy (a bude mít pokračování)
Stejně jako druhý díl, dobré čtení pro ženy, ovšem nic, co bezpodmínečně musíte vlastnit, stačí půjčit v knihovně. Střídají se hlubokomyslné pasáže s povrchními, něco se mi líbilo hodně, něco jsem přelistovala. Kniha je tlustá, dá se tam najít pro každého něco. Rozhodně plus za charaktery postav, nesklouzává k sentimentu, jsou autentické a věrni...
Více
Zobrazit další (1)

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Recenze z medií

Jak se stát středem pozornosti

I ve Francii se na vrcholu žebříčků nejprodávanějších románů drží knihy spisovatelů píšících jednoduché a úsměvné příběhy ze života. Takové publikuje i Katherine Pancolová: její romány popisují spletité životní cesty obyčejných lidí a jsou do velké části inspirované autorčiným vlastním životem.
Celá recenze

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Žluté oči krokodýlů
Autor:
Pancolová, Katherine
Nakladatel:
Jota
EAN:
Doporučená prodejní cena:
99 Kč
Originál:
Les yeux jaunes des crocodiles
Překlad:
Veškrnová, Daniela
Popis:
Elektronická kniha, 608 stran, bez zabezpečení DRM, 1,5 MB ePUB ePUB, 4,5 MB Mobi Mobi, česky
Rok vydání:
2013