Snížená cena Skladem

Fermentace: Recepty na domácí kvašení

Nakladatel:  Grada 2015
Skladem
-40%
249 Kč
149 Kč

Anotace

Fermentace potravin je starodávná metoda, nejstarší metoda pro uchovávání a výrobu mnoha produktů. Fermentované potraviny jsou zdravé, velmi přínosné, podporují trávení a posilují imunitu.
S maličkými pomocníky, jakými jsou kvasinky a bakterie je domácí výroba těchto lahůdek docela jednoduchá. Nechte se inspirovat více než 250 recepty a jejich...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(
(1x)

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie a témata

Bibliografické údaje

Název:
Fermentace
Autor:
Bellersen, Quirini Cosima
Nakladatel:
Grada
EAN:
9788024756349
ISBN:
978-80-247-5634-9
Originál:
Fermentieren Das Rezeptbuch
Popis:
1× kniha, brožovaná, 128 stran, česky
Rozměry:
17,1 × 23,6 cm
Rok vydání:
2015 (1. vydání)