Will Fleischmann - Domácí uzení ...

Domácí uzení masa na grilu i v udírně

Nakladatel: Esence 2017
Rozebráno
314 Kč
pohlídat

Anotace

Málokterá vůně probouzí v člověku takové chutě, jako vůně udícího se masa. Křehké a perfektně ochucené maso dodá nezaměnitelné aroma mnoha různým pokrmům. Kniha vás provede všemi kroky na cestě za dokonale vyuzeným kouskem masa a přidá nejrůznější tipy a triky na kořenicí směsi a marinády. Přes 50 receptů na uzení drůbeže, hovězího či vepřového...

Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Domácí uzení masa na grilu i v udírně
Autor:
Fleischmann, Will
Nakladatel:
Esence
EAN:
9788075490773
ISBN:
978-80-7549-077-3
Doporučená prodejní cena:
349 Kč
Originál:
Smoking Meat
Překlad:
Palowská, Květa
Popis:
1× kniha, brožovaná, 192 stran, česky
Rozměry:
19,5 × 23 cm
Rok vydání:
2017 (1. vydání)