Noelle Stevensonová - Nimona

Nimona

Nakladatel: Paseka 2020
Rozebráno
359 Kč
pohlídat

Anotace

Meče! Magie! Lasery! V tomhle zvláštním království vedle sebe existují rytíři i nejmodernější technologie. Jeho řád naruší příchod dívky jménem Nimona, která se dokáže proměnit v nejrůznější stvoření a která navíc nabídne svoje služby vrchnímu padouchovi. Společně s ním se snaží celému království ukázat, že zdejší idol a jeho kolegové z „Institutu...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(4x)

Vaše hodnocení
Elis z Letné

Tenhle komiks má všechno. Spád, výborný humor, akci, neočekávané zvraty, roztomilou romantickou linku mezi dvěma zapřísáhlými nepřáteli, i hlavní hrdinku, kterou možná na první pohled nebudete mít tak úplně rádi, stejně jako vrchní padouch, ale nakonec vám přiroste k srdci.
Zrovna tady se mi kresba úplně nelíbí, stejně jako příliš malé písmo - už jsem starý. Ale ten příběh a humor, bože, to byla jízda - jak říkají mladí. Autorka překračuje hranice žánrů fantasy se sci-fi, míchá je, vše špikuje humorem, ale také celek okoření citem, takže výsledný pokrm je lahodný a komplexní.
Hrdinský padouch, padoušský hrdina a pubertálně uštěpačná a sarkastická asistentka s tajemstvím. Všichni tři hlavní hrdinové skvěle nakresleného komiksu mě strašně bavili. Nimoniny přeměny na cokoliv byly úplně výborné a příběh sám, přestože pro mě nebyl nijak překvapivý, mě dokázal zaujmout natolik, že jsem přejela i sovou zastávku, takže super.

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Nimona
Autor:
Stevensonová, Noelle
Nakladatel:
Paseka
EAN:
9788076370999
ISBN:
978-80-7637-099-9
Doporučená prodejní cena:
399 Kč
Originál:
Nimona
Překlad:
Knápková, Martina
Popis:
1× kniha, vázaná, 272 stran, česky
Rozměry:
15,5 × 23,5 cm
Rok vydání:
2020 (1. vydání)