Veronika Jonášová - Berlíňanka

Berlíňanka: Stylový průvodce Berlínem

Nakladatel: Mladá fronta 2021
Není v prodeji
199 Kč
pohlídat

Anotace

V čem se inspirovat od Berlíňanek, nejsvobodnějších žen světa? Stačí odkoukat pár triků a s lehkostí vyšperkujete nejen svůj šatník, ale proměníte i svůj životní styl. Berlíňanky jsou známé svým svébytným pohledem na život i módu. Jsou přirozené, uvolněné, dbají na ekologii, moc neutrácí a umí být sexy, a přesto nepůsobit podbízivě. Rády...

Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(3x)

Vaše hodnocení
Kniha se moc dobře čte, stačilo mi pár večerů před usnutím a celou jsem jí přečetla. Ve spoustě věcí se tam může každá žena najít a zárověn se inspirovat. Berlínský styl a přemýšlení o životě je mi blízký. Moda je inspirující, pro někoho, kdo by měl chuť obohatit šatník, dodá Vám odvahu! Moc hezká knížka, která mimo jiné má i moc hezký design a velikost je také super! Akorát do kabelky či baťůžku!
Berlín miluji a průvodců o něm mám už spoustu. Tenhle mě ale naprosto dostal. Nejsou tam typické podniky ani klasická berlínská místa. Je napsaný z pohledu mladého kosmopolitního člověka, který chce město ukázat trochu jinak. Třeba kam na neotřelou, stylovou módu, když zrovna nemáte plné kapsy peněz nebo kam na kulturní akce které jsou mimo mainstream. Milovníkům Berlína nesmí chybět v knihovně:-)
V Berlíně jsem nějakou dobu žila a musím říct, že tahle knížka trefně a zábavně vystihuje, jak se tam žije, jaké oblečení nosí a kam se chodí na dobré jídlo a pití. Doporučuju!

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Berlíňanka
Autor:
Jonášová, Veronika
Nakladatel:
Mladá fronta
EAN:
EK291572
Doporučená prodejní cena:
199 Kč
Popis:
Elektronická kniha, 240 stran, bez zabezpečení DRM, 25,2 MB PDF PDF, česky
Rok vydání:
2021