Vladimír Mikeš - Proč se klepou řízky
Skladem
Proč se klepou řízky: Chemie v kuchyni
Nakladatel: Dokořán
2023
268
False
1
127
2
4
24
519532
0
Do oblíbených
Přihlašte se nebo registrujte a přidejte si zboží do oblíbených.
- 10%
268 Kč
běžná cena 298 Kč
Proč se klepou řízky
203 Kč
- 10%
203 Kč
běžná cena 225 Kč
Anotace
Příprava jídla a jeho konzumace je pro většinu z nás oblíbenou činností. Ne nadarmo vychází neustále velké množství nejrůznějších kuchařských knih plných tradičních či experimentálních receptů. Vaření je však především chemický proces, a má proto s chemií mnoho společného. V knize žádné nové recepty nenajdete, zato se dozvíte o potravinách spoustu...
Zobrazit celý text