50 hodin vícehlasého audia? Co na TOto asi Stephen King?

/ OneHotBook

Kultovní hororový román Stephena Kinga TO o podobách zla a nejniternějších lidských děsech, ale i o odvaze, síle přátelství a dětské imaginace ve velkolepé audio adaptaci v podání sedmi interpretů a v dosud neslýchaném rozsahu 50 hodin vícehlasé nahrávky. Aby se nesmírně propracovaný, ale obsáhlý a spletitý příběh dobře poslouchal, četby se zhostilo hned několik interpretů, kteří si mezi sebou rozdělili party členů Klubu smolařů

Na nahrávce tak účinkují za Klub smolařů Jan Vondráček, David Novotný, Jitka Ježková, Jan Zadražil, Michal Zelenka, Vasil Fridrich a jako vypravěč Pavel Soukup.

 

To

539

Další články

Rádio Kosmas

Vzpomínka na audio-mistrovství Jiřího Ornesta - Myši Natálie Mooshabrové

Jiří Ornest byl mistr audio četby. Jeho hlas, který můžeme z legendárních nahrávek (např. Zatím dobrý, Proces nebo Cesta) slyšet, je klidný, ale neuspává, je důvěrný, má správnou barvu a temperaturu. I proto vybíráme k připomenutí Velkého Čtvrtku audioknih, který vypukne 2.11., právě ukázku z jeho četby. Tu i ukázky z dalších nahrávek další najedete také na www.audioctvrtek.cz
 | Tomáš Weiss
Rádio Kosmas

Nejznámější nobelistova kniha k poslechu: Soumrak dne s Janem Vlasákem

Pan Stevens byl celý život loajálním, oddaným, uctivým a pečlivým majordomem na Darlingtonském panství. Jeho pojetí svědomité služby má však za následek hradbu upjatosti, přes kterou si nikdy nedovolil projevit ani ty nejzákladnější city. Kazuo Ishiguro: Soumrak dne. Čte Jan Vlasák.
 | OneHotBook
Rádio Kosmas

Na okamžik se snad zdá, že by se sen mohl proměnit ve skutečnost

Jeden z nejslavnějších textů americké dramatiky získal brzy po svém prvním uvedení (1944) cenu newyorské kritiky, byl několikrát zfilmován a od doby svého vzniku je téměř nepřetržitě inscenován na jevištích po celém světě. Rozhlasová nahrávka z roku 2016. Účinkují Vilma Ciibulková, Ivana Uhlířová, Kajetán Písařovic a Martin Písařík.