V hranicích magického kruhu rušné čtvrti Šibuja

/ nakl. Tympanum

Vydáte první knihu - a ta dostane všechny ceny, co se nováčkovi na české literární scéně nabízejí plus ještě další navrch. Tak vstoupila do českých knihoven a knihkupectví Anna Cima (1991) knihou Probudím se na Šibuji. V audiopodobě jí hlas propůjčila Anna Kameníková

Další články

Rádio Kosmas

Mluví k vám šumavští samotáři

Audiokniha Raději zešílet v divočině je ponorem do dlouhodobé samoty a odloučenosti, do tajuplného paralelního světa, který tomu našemu klade velmi znepokojující otázky. Rozhovory vedl držitel ceny Magnesia Litera Aleš Palán, snímky přispěl fotograf Jan Šibík (Czech Press Photo, Golden Prisma Award). Své hlasy šumavským samotářům propůjčili Igor Bareš, Norbert Lichý, Jana Stryková, David Novotný, Petr Čtvrtníček, Leoš Noha, Vilma Cibulková a Stanislav Šárský.
 | nakl. Tympanum
Rádio Kosmas

Znovu Prašina a Jirka a En

Pokračování úspěšné audioknihy, ověnčené cenou Nejlepší audiokniha pro děti a mládež 2018, odhalí nová zákoutí a tajné stezky křižující záhadnou pražskou čtvrť. Kniha vychází v rámci Velkého knižního čtvrtku 17. října, audio už je venku. Interpretem je Matouš Ruml.
 | nakl. Tympanum
Rádio Kosmas

Irčan kniha, Irčan film, Irčan audio

Autorem titulu je Charles Brandt, který začínal jako sociální kurátor v Harlemu. Když vystudoval práva, byl zástupcem prokurátora státu Delawere. Dnes se mj. specializuje na přednášky o umění křížových výslechů a metody vyšetřovatelské práce s neochotnými svědky. Je znalcem americké mafie a a toho, jak svůj vliv uplatňuje ve veřejném prostoru. Film natočil režisér Scorsese s De Nirem a Al Pacinem. Audio čte Jan Kolařík.