Na dotek Petra Viziny - podcast Aktualne.cz, hostem Antonín Kratochvíl

/ Petr Vizina, Aktualne.cz

Rozhovor Petra Viziny s fotografem Antonínem Kratochvílem o nočních můrách, hněvu uprchlíka i aféře, při které se ho nikdo z kolegů nezastal.

Další články

Rádio Kosmas

Megafon - podcast o knižním světě: Petr Fischer, Oldřich Vágner a kniha Dejte lidem peníze

Další Megafon, čili podcast o knižním světě, který připravuje Kosmas, přizval k rozhovoru kulturního publicistu a společenského komentátora Petra Fischera a vedoucího redaktora populárně naučné edice Arga Crossover. V podcastu uslyšíte debatu nad knihou Dejte lidem peníze od americké autorky Annie Lowreyové. Je o nepodmíněném základním příjmu a právě vyšla v překladu Michala Šašmy
 | Tomáš Weiss
Rádio Kosmas

Na dotek Petra Viziny - podcast Aktualne.cz, hostem Daňa Horáková

Novinářka, spisovatelka i bývalá ministryně kultury spolkové země Hamburk se v knize O Pavlovi vrací k manželství s ikonou československé nové vlny 60. let, režisérem Pavlem Juráčkem. Portrét jejich vzájemného vztahu však rozhodně není ikonický. Podcast vznikl za podpory Kosmasu.
 | Petr Vizina, Aktualne.cz
Rádio Kosmas

Na dotek Petra Viziny - podcast Aktualne.cz, hostem Martin Řezníček

Pět let byl americkým zpravodajem České televize. A to právě v době, kdy USA začalo rozrývat stále extrémnější rozdělení. Zemi, která si v noci z 8. na 9. listopadu 2016 zvolila prezidentem Donalda Trumpa, proto v názvu své knihy pojmenoval Rozpojené státy. Podcast připraven za podpory Kosmasu.