Warhol Gigant má prvního patrona - Lukáš Hejlík

/ tomáš weiss, vojtěch polák

Lukáš Hejlík je herec a jeden ze zakladatelů Listování, tedy projektu, který připravuje už hezkých pár let scénická čtení z vybraných knih a objíždí s nimi republiku. Od pražského veletrhu je také prvním patronem knihy Warhol Gigant. V jeho podání 3x Andy Warhol vlastními slovy.

Další články

TV Kosmas

Warhol Gigant přichází česky

Největší kniha v dějinách Arga se začne prodávat až v září. Obr-monografii Andyho Warhola už si ale první zájemci na pražském knižním veletrhu před-zakoupili za zvýhodněnou cenu. Místo 4500 Kč zaplatili 2900 Kč. Taková nabídka u limitované edice trvá až do 31.7. 2017. Víc na stránkch www.warholgigant.cz
 | tomáš weiss, vojtěch polák
TV Kosmas

Jan Vlasák jako komisař Maigret

Nejezdí autem, protože nemá řidičák, stejně jako Colombo má svůj typický kabát, patří k němu dýmka. Jules Maigret, literární postava známá z detektivních knih belgického spisovatele George Simenona. K Jeanu Gabinovi nebo Rudolfu Hrušínskému se teď přidává i hlas Jana Vlasáka.
 | Tomáš Weiss
TV Kosmas

Američtí bohové podle knihy Neila Gaimana jako TV seriál

Osmidlný seriál začala vysílat americká televize Starz, ale nabízí ho i služba Amazon Prime. "Jedním z výrazných témat knižní předlohy jsou náboženská rovnost a tolerance. To jsme s Michaelem chtěli do seriálu přenést,“ říkají tvůrci. Starodávní bohové v naší současnosti. Zcela fyzicky.