Vítání občánků - Andy Warhol Gigant

/ Tomáš Weiss

Vydání knihy Warhol Gigant mělo i svoje oficiální uvítání a pomazání. Za účasti patronů Zuzany Stivínové, Lukáše Hejlíka a Michala Cihláře. Takhle nějak to pro informaci proběhlo.

 

Další články

TV Kosmas

Se Zuzanou Stivínovou o otiscích Andyho Warhola

Herečka Zuzana Stivínová žila a pracovala několik let v New Yorku. Když ji nakladatelství Argo požádalo, aby se stala patronkou jejich limitové monografie Warhol Gigant, kývla. Tak tedy pár otázek na téma ona - New York - Warhol.
 | tomáš weiss, vojtěch polák
TV Kosmas

Petr Hruška o Jaroslavu Haškovi

Co je ze Švejka v současné společnosti aktuální? Ptáme se různých osobností českého veřejného života. Jako první na anketu HAŠEK VS. DNEŠEK odpovídá básník a literární historik Petr Hruška.
 | Český rozhlas
TV Kosmas

Vyjde zpěvník Deža Ursinyho

K nedožitým sedmdesátinám legendárního slovenského zpěváka a hudebníka Deža Ursinyho si občanské sdružení Literárna bašta z Bánské Bystrice usmyslelo, že vydá zpěvník. Ten je odpovědí těm, kteří léta marně hledali Děžovy texty a akordový zápis. V prodeji by měl být i v ČR začátkem října. Do 6. září 2017 můžete jeho vznik finančně podpořit na startovči https://www.startlab.sk/projekty/239-spevnik-deza-ursinyho/