Česky vyšla novinka Dana Browna, ten zdraví své české čtenáře

/ nakladatelství Argo

Knihkupectví mají s každou novou knihou Dana Browna posvícení. Jinak to nebude ani s Počátkem. Teď se dočkali čeští čtenáři. Ti si koupí knihu v prvních minutách středy 7. února. Některá knihkupectví budou mít po půlnoci otevřeno. To se tak u global-bestsellerů sluší.

 

Další články

TV Kosmas

Vítání Hřbitovní hlíny

Nejvtipnější dílo irského modernismu, Hřbitovní hlína Máirtína ÓCadhaina, konkrétně jeho český překlad Radvana Markuse, bylo uvítáno jak se patří - pivem, whiskou a irskou hudbou. Úvodní slovo redaktorka Hana Zahradníková, ukázku čte překladatel Radvan Markus.
 | Tomáš Weiss
TV Kosmas

Magdalena Rutová, Radio Buch a Linostock

Výtvarnice a ilustrátorka Magdalena Rutová dotáhla do konce jeden ze svých dávných projektů - audio-výtvarný koncept pro děti Radio Buch. A taky provozuje první internetovou linorytovou databanku Linostock.com.
 | tomáš weiss, vojtěch polák
TV Kosmas

Olejem malovaný film o van Goghovi

První animovaný snímek stvořený pomocí olejomaleb, S láskou Vincent, se z osobního odvážného projektu polsko-britského animátorského páru Doroty Kobielové a Hugha Welchmana změnil v unikátní senzaci sbírající filmové ceny. Snímek, nominovaný i na Oscara, můžete v českých kinech obdivovat od 25. ledna.