Prvotřídní autorka severské krimi Camilla Läckbergová zve na Čarodějnici

/ Albatros média, Tomáš Weiss

Jak spolu mohou souviset události 21. století a století 17.? A do toho někdo zavraždil čtyřleté dítě. Stejně jako před lety, děvčátko z toho samého statku. Ve chvíli, kdy se do městečka vrací vražedkyně, co si odseděla trest za vraždu prvního dítěte. Jak s tím souvisí hony na čarodějnice z dávné minulosti?

Další články

TV Kosmas

To nejsou bubáci, ale naši blízcí

Když na společné pouti životem ztratíte milovanou osobu, zpomalí se čas. Zrovna ve chvíli, kdy si ze všeho nejvíc přejete, aby rychle pádil kupředu a odplavil všechny jitřivé vzpomínky. A jste-li přízrak, jenž po předčasné smrti nedokáže opustit náš svět, hodiny se leckdy zastaví úplně, nebo se dokonce rozběhnou pozpátku. Podmanivá filmová meditace o lásce i éterickém geniu loci domu jako bytosti pohybující se napříč staletími.
 | Tomáš Weiss
TV Kosmas

Hastrman - setkání s Milošem Urbanem a tvůrci stejnojmenného filmu

Film podle knihy Miloše Urbana je v kinech a návštěvníci besedy a autogramiády, které se kromě autora Hastrmana účastnil i prvo-režisér Ondřej Havelka i herci hlavních rolí Karel Dobrý a Simona Zmrzlá, si mohou opatřit i nově vydanou knihu s filmovou obálkou.
 | vojtěch polák
TV Kosmas

Jak na Labyrint pohybu klepala neurologickým kladívkem trojice Jágr, Štěpánek, Neumannová

Když se uvádí do živote knižní rozhovor s prof. Pavlem Kolářem, dá se očekávat, že se pár jeho slavných pacientů dostaví. A nejen dostaví, ale vzpomenou si, jak účinně je opakovaně tahal z bryndy. A nejen je, ale také malé děti, lidi na vozíku atd. Fyzioterapie umí zázraky. A co teprve, když se potkám s někým pilným, nadaným a otevřeným všemožným metodám, které pomáhají...