Confessin The Blues - dobrá bluesová kompliace má být vždycky po ruce

/ Tomáš Weiss

Podívejte se občas do sekce Hudba na e-shopu Kosmasu. Přibývají tam postupně všelijaké věci. A takhle čerstvě po letošním Blues Alive tam najdete třeba druhou sólovou desku Billyho Gibbonse ze ZZ Top nebo skupinou Rolling Stones složenou kompilaci bluesové klasiky, která je ovlivnila. 42 bluesovek od velikánů jako jsou Howlin’ Wolf, John Lee Hooker, Elmore James, Muddy Waters, Chuck Berry, Big Bill Broonzy, Robert Johnsona...Zřejmě dobrý 2CD!

Další články

TV Kosmas

Náš Polák se ptá, náš Polák naslouchá

Spíš než ucho jehly působí na některé věřící farář Zbigniew Czendlik jako popichující špendlík. Moderně oblečený, ve společnosti zábavný a oblíbený, k vidění s celebritami. Raději než na pouť do Lurd bere své farníky do vinného sklípku. Po knize rozhovorů s ním, vychází teď kniha jeho rozhovorů s jinými. Tak, jak s nimi mluvil v pořadu České televize Uchem jehly.
 | tomáš weiss, vojtěch polák
TV Kosmas

19. listopadu má premiéru první díl seriálu na HBO a HBO GO Geniální přítelkyně

Zbožňovaný bestseller Eleny Ferrante Geniální přítelkyně má svou televizní podobu - současně vychází speciální vydání kompletní tetralogie v pouzdře s filmovým motivem.
 | nakl. Prostor
TV Kosmas

Ilustrovaná Ústava ČR: ideál vs reál

Preambule: My, občané České republiky v Čechách, na Moravě a ve Slezsku, v čase obnovy samostatného českého státu, věrni všem dobrým tradicím dávné státnosti zemí Koruny české i státnosti československé, odhodláni budovat, chránit a rozvíjet Českou republiku v duchu nedotknutelných hodnot lidské důstojnosti a svobody jako vlast rovnoprávných, svobodných občanů...