My tři králové jdeme k vám....

/ Tomáš Weiss

Asi pod vlivem začátku roku, kdy se připomínají v křesťanské tradici mudrci z Východu, tradičně označovaní jako Tři králové, si člověk v CZ automaticky vzpomene i na Tři krále - protinacistickou odbojovou skupinu důstojníků Československé armády, která vznikla hned v roce 1939, tedy před 80 lety. Balabán, Mašín a Morávek - připravenost, statečnost, odvaha.

Další články

TV Kosmas

Když se syn mění díky drogám v cizince

Osmnáctiletý Nic má na první pohled vše – skvělou rodinu, krásu, talent a přijetí na univerzitu v kapse. Přesto je v jeho životě trhlina, kterou vyplňuje drogami. Kde se vzala, a jak může David pomoci svému milovanému synovi ve chvílích, kdy se ocitá nad propastí? Emotivní snímek o síle závislosti a ještě větší síle lásky byl natočený podle skutečného příběhu Nica a Davida Sheffových, kteří své zážitky zachytili každý ze svého úhlu pohledu ve dvojici knih. V CZ knihech od 3. 1. 2019.
 | Tomáš Weiss
TV Kosmas

S.d.CH., Kniha Tutáč čili Tutenchámon ministrem kultury

Chcete lepší příští? Pak musí být silná kultura a ta bude tak silná, jak silného budete mít ministra. Nabízí se faraón Tutenchámon, má volno a silnou vizi napříč kulturním spektrem. Kultura tak např. dostane 75% státního rozpočtu a obrana procento jedno. Ať si zkusím armáda s takovým rozpočtem poradit. Ministr má v Knize Tutáč pro ni radu jasnou: když nebude armáda silná, ať je aspoň pestrá, jak bývá zvykem radit kultuře s takovým rozpočtem.
 | tomáš weiss, vojtěch polák
TV Kosmas

Marie Vilánková: Léčba informací

Mgr. Marie Vilánková, autorka diagnostického softwaru EAM set, badatelka v oboru teorie informační medicíny a lektorka řízené a kontrolované detoxikace organismu. Kromě publikační, přednáškové a organizační činnosti se věnuje výzkumu v oblasti teorie informace ve vztahu k lidskému organismu. Právě jí vyšla zneklidňující kniha o možnostech léčby člověka dodání informací jeho buněčných strukturám Léčba informací.