Uvedení knihy Pauza autorky Danielle Marchantové

/ František Plzák, Tomáš Weiss

V pražském knihkupectví Luxor byla uvedena kniha Pauza - kniha praktických cvičení, která vám mají pomoci umět se i uprostřed hektických dnů zastavit a uvědomit si přítomný okamžik a sebe uprostřed něj. Uváděl Vladimír Kroc, čestným hostem byla Simona Stašová.

 

Pauza

268

Další články

TV Kosmas

Prázdninové audio dobývání ostrova Divokých koček

Boj o ostrov Arthura Ransoma (1884 - 1967) je prvním dílem autorova románového cyklu o prázdninových dobrodružstvích dvou dětských sourozeneckých skupin, které se nazývají Vlaštovky (John, Zuzana, Titty a Roger Walkerovi) a Amazonky (Nancy a Peggy Blackettovy).
 | nakl. Tympanum
TV Kosmas

Nové vydání knihy Vojtěcha Zamarovského Za sedmi divy světa - uvedení v Café Malawi

Křest knihy Vojtěcha Zamarovského Za sedmi divy světa se uskutečnil 18. června v Café Malavi v Náprstkově muzeu za účasti syna autora Petera Zamarovského a klasického archeologa Ladislava Stanča. Uváděla Magdalena Moravová.
 | František Plzák
TV Kosmas

Čtvrtý návrat do sirotčince slečny Peregrinové

Na jednom ostrově, na opačném konci světa, žily velice podivné děti...Pamatujete? Vzpomínáte, kdy jste Jacoba a jeho podivné přátele poznali? A že jste první tři díly Sirotčince slečny Peregrinové přečetli jedním dechem? Tak se nadechněte, protože Jacob a jeho podivní přátelé jsou zpět! V nové sérii je v sázce mnohem víc, než kdykoli předtím! Dvojí život, dávná tajemství a svět bez pravidel. Právě teď vychází kniha Sirotčinec slečny Peregrinové: Mapa dní.