O divné době a divné lásce - Adelheid na CD

/ nakl. Tympanum

Hlavním hrdinou kniha Vladimíra Körnera je voják západní armády, který se v úloze správce majetku po zavřeném nacistovi zamiluje do jeho dcery Adelheid. Tato žena je však vnitřně silnější, přijímá jeho dvoření, avšak ve skutečnosti jej nenávidí a podle této nenávisti také v kritickém okamžiku jedná. Audio čte Igor Bareš.

 

Další články

TV Kosmas

O knižní rozhovoru s novinářem Tomášem Etzlerem v Knihovně Václava Havla

Jak to dopadne, když si uznávaný komentátor Jindřich Šídlo sedne s Tomášem Etzlerem, spolupracovníkem americké CNN a bývalým reportérem České televize v Číně, a povídají si o novinařině? Co tato profese obnáší dnes, v době Facebooku a YouTube? V čem je americká žurnalistika jiná než evropská, respektive česká? A proč vlastně lidé odcházejí do zahraničí? Hostem Erik Tabery, moderuje Adéla Tošovská.
 | Knihovna VH
TV Kosmas

Je třeba chytit dalšího sériového vraha

Operace Bolehlav - jak lépe nazvat policejní akci, která se marně snaží dopadnout pachatele vražd maldých dívek. Novináři navíc neznámého pojmenovali Kanibal z Nine Elms. Nic tak dobře neprodává noviny, jako kanibal na útěku. Chcete-li vědět víc, je třeba se začíst do nového Bryndzy. Poradí si detektiv konstábl Kate Marshallová?
 | nakl. Cosmopolis
TV Kosmas

Rozhovor s Dušanem Kadlecem

Začínal jako rozvozce pizzy, později byl krupiérem. Když získal práci v IBM, začal psát motivační knihy. Dnes má svoje nakladatelství Motivation-Man. Poslední kniha se jmenuje Ze dna ke hvězdám.