Pavel Tomeš a jeho stand-up literatura

/ nakl. OTOČ

Stand-up comedy výstup o balení na dovolenou je už pro některé ženy (i muže) klasikou, když někam jedou. Ale věděli jste, že si s sebou můžete, když někam jedete, přibalit i knihu Pavla Tomeše? Pavel Tomeš je totiž nejen stand-up komik. Před pár měsíci vydal humorný román o smrti Až na ten konec dobrý a také druhé vydání sbírky fejetonů Tohle lidi hodně berou.

Další články

TV Kosmas

Velký knižní čtvrtek - jaro 2022: Dalibor Vácha - Smrt na kůru

Román Smrt na kůru ukazuje přípravu k likvidaci nacistického smrtihlava, peklo, které se rozpoutalo po jejím provedení nebo apokalyptickou závěrečnou bitvu v kostele v pražské Resslově ulici. Ústřední postavou je Adolf Opálka, odvážný chlap, velitel československých parašutistů. Nadporučík Adolf Opálka, který dosud stál ve stínu hrdinů Kubiše s Gabčíkem či zrádce Karla Čurdy.
 | tomáš weiss, vojtěch polák
TV Kosmas

Velký knižní čtvrtek - jaro 2022: Bianca Bellová - Ostrov

Ostrov skrývá tajemství i zámlky, věrnost a zradu, touhu i laudanum. Dva nehrdinští hrdinové, kupec Izar a kněžna Núrit, se předhánějí v rozličných škodolibostech — on jí vypráví příběhy staré jako svět, ona je hltá jako dítě. Kniha, jakou byste od oceňované autorky Jezera, Sentimentálního románu nebo Mony nečekali, vychází 24. března 2022.
 | tomáš weiss, vojtěch polák
TV Kosmas

U diabetu je důležité správně jíst - Low Carb kuchařka

Diabetes je onemocnění, při němž má pacient stále zvýšenou hladinu glukózy. „Překonali jsme hranici milionu lidí s diabetem, většinou druhého typu. Odhaduje se, že desítky procent lidí diabetes mají a neví o tom,“ upozorňuje internistka a diabetoložka Hana Krejčí. Jak se dá cukrovce předcházet a jak je to s jejím vyléčením?