Robin je perfektní, správně střelená...

/ nakl. Argo

Robin Buckley, kterou ztvárnila Maya Hawke, je jednou z postav seriálu Stranger Things. Objevila se ve třetí sérii. Je spolupracovnicí a nejlepší přítelkyní Steva Harringtona. Spolu pracují ve zmrzlinárně. Když se Steve a jeho přítel Dustin pokusili rozluštit zachycený ruský kód, Robin pomohla díky své znalosti mnoha jazyků. Zjistila, že Rusové využívají podniky nákupního centra, kde pracuje, k výstavbě podzemní základny, ze které půjde projít do jiné dimenze.

Další články

TV Kosmas

Velký knižní čtvrtek - podzim 2022: Sósuke Nacukawa - Kocour, který zachraňoval knihy

Strhující příběh o knihách, první lásce, fantazii a neobvyklém přátelství mladého chlapce s mluvícím Kocourem, který zachránil knihy je příběhem pro ty, pro které jsou knihy mnohem víc než slova na papíře.
 | Jan, Křikava, Tomáš Weiss
TV Kosmas

Velký knižní čtvrtek - podzim 2022: Jan Novák - Těžký prachy

Sebrané spisy Jana Nováka, vycházející v Argu, mají novinkový přírůstek. Těžký prachy jsou knihou příběhů, které Jan Novák zažil přitom, když v americkém Chicagu rozvážel tři roky jako ozbrojený kurýr a řidič firmy United Armored Services peníze. Vznikl tak jedinečný materiál, který si prožil a uchopil s vypravěčskou přesvědčivostí sobě vlastní. Vychází 13. října 2022
 | Jan Křikava, Tomáš Weiss
TV Kosmas

Osobnost plus: Miloš Doležal o své nové knize 1945: Léto běsů

Kapitulace je podepsána, šeříky voní. Je po válce, ale svět už nikdy nebude jako dřív. Nová kniha 1945: Léto běsů vypráví o tom, jak běsi nemizí, ale dostávají jinou podobu. Hraje v lidském zlu podle něj nějakou roli to, v jakém systému lidé žijí nebo jak se chová jejich vůdce? Zajímá ho víc zlo staré, nebo současné? A jak silně ovlivňuje 2. světová válka a 50. léta ještě naši současnost?