Nejprodávanější knihy - duben 2014

Jazykové právo a  slovanské jazyky

Monografie Jazykové právo a slovanské jazyky je příspěvkem Mezinárodní komise pro spisovné slovanské jazyky pro jednání XV. Mezinárodního sjezdu slavistů v Minsku.

Jazykové právo a slovanské jazyky

356 Kč
Jedenáctý román, kniha osmnáct
(1x)
Jedenáctý román, kniha osmnáct je nekompromisní existenciální román, do něhož romanopisec, povídkář a esejista Dag Solstad koncentruje svá klíčová témata a za nějž mu byla podruhé udělena norská Cena kritiků. Je to jeho jedenáctý román a osmnáctá kniha.

Jedenáctý román, kniha osmnáct

179 Kč
Jednoduše buďte úspěšní
Úspěch přináší peníze, zabezpečení, uznání, obdiv, luxus – kdo by to vše nechtěl? Ale je to opravdu to, co nás motivuje? A proč někdo nepřestává, když už má vše, čeho kdy chtěl dosáhnout?

Jednoduše buďte úspěšní

314 Kč
Její strašně krásný život
(2x)
Kniha sleduje osudy hrdinky od jejího narození až do pozdního věku, z venkova do velkých měst a její občasné potýkání s alkoholem a alkoholismem svých nejbližších. Ten jí přivodí nejednu těžkou chvíli a přivede ji až k pokusu o sebevraždu.

Její strašně krásný život

261 Kč
Jíst slušně
Karen Duveová nám nelítostně a s nadhledem klade otázky na tělo: Kolik si toho člověk může dopřávat na úkor druhých lidí, dokonce i zvířat a rostlin? Čeho jsme ochotni se vzdát, a bez čeho se naopak v životě neobejdeme?

Jíst slušně

268 Kč
Just kids / Jsou to jen děti
V roce 1967 opustila jedenadvacetiletá Patti Smith domov a odjela do New Yorku, aby se stala umělkyní nebo aspoň milenkou umělce. Podařilo se jí obojí...

Just kids / Jsou to jen děti

359 Kč
Karel Prager
(2x)
Kontroverzní dílo a osobnost kroměřížského rodáka a nejvýznamnějšího českého architekta druhé poloviny 20. století představuje obsáhlá monografie k jeho nedožitým devadesátinám.
Ukázky

Karel Prager

359 Kč
Kick Ass: Nářez 2
Po prvním díle může přijít jediná věc.
Týmovka.

Kick Ass: Nářez 2

404 Kč
Klíč k teosofii
(2x)
Kniha sepsaná poutavou formou otázek a odpovědí, jež poprvé vyšla v roce 1889. Provede nás záhadnými oblastmi esoterní filozofie přibližující člověka k poznání již od úsvitu dějin.

Klíč k teosofii

288 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>