Nejprodávanější tituly - prosinec 2015

Aristokratka ve varu
(10x)
Situace Marie Kostkové z Kostky je zoufalá, protože denně potkává členy své bláznivé rodiny a k tomu několik střelených zaměstnanců „nejchudšího zámku v Čechách“, na němž největší událostí za posledních tři sta let byla svatba Helenky Vondráčkové!

Aristokratka ve varu

269 Kč
Švadlena z Dachau
(2x)
Mladičká ambiciozní londýnská švadlenka se ocitne v drtivém soukolí velkých dějin.
Ukázky

Švadlena z Dachau

296 Kč
Jak si postavit dům
(8x)
Bezstarostné mládí Arnymu skončilo, oženil se a staví dům. Stavba není nic jednoduchého, ale vytvoření projektu, vyřízení stavebního povolení a získání hypotéky vyžaduje možná ještě větší úsilí.
Ukázky

Jak si postavit dům

253 Kč
Mise Afghánistán
(20x)
Tomáš Šebek byl v Afghánistánu dvakrát, pokaždé s Lékaři bez hranic. Mezi zákroky, při nichž operoval zraněné z bojů, léčil i "běžné" úrazy, fotil a psal. Osobité svědectví lékaře a přítele Afghánců, jejichž zemi už dlouho sužují válečné konflikty.
Ukázky

Mise Afghánistán

297 Kč
Lichožrouti
(5x)
Kniha desetiletí pro děti. Napínavý a vtipný příběh pro děti od autorsko-ilustrátorské dvojce Pavel Šrut – Galina Miklínová. Zavádí nás do tajemného světa záhadaného tvora, který žere ponožky a z párů dělá licháče.

Lichožrouti

331 Kč
Moje domácí kuchyně
(1x)
Nejčastější otázka, kterou Zdeněk Pohlreich dostává, zní, jestli doma vaří? „Ano, vařím a rád, i když jako každý mám několik jídel, která vařím pořád dokola.“ Ta nejoblíbenější předkládá v nové kuchařce Moje domácí kuchyně.

Moje domácí kuchyně

413 Kč
Řeky Londýna
(10x)
Jedna z nejúspěšnějších městských fantasy uplynulého desetiletí vás zavede do Londýna, ve kterém u policie slouží čarodějové a po ulicích se prohánějí zlovolní duchové či božstva na válečné stezce.
Ukázky

Řeky Londýna

246 Kč
Přišel befel od císaře pána
(1x)
„Nestřílejte, tady jsme my, osmnáctý!“

Unikátní kompozice z deníků, pamětí a korespondence českých vojáků z první světové války, doplněná svědectvími jejich příbuzných v zázemí a deníkem novináře Jana Herbena.
Ukázky

Přišel befel od císaře pána

423 Kč
Krev na sněhu
(7x)
Jo Nesbo po sérii případů detektiva Holea předkládá útlou novelu s novým hrdinou – nájemným zabijákem Olavem Johansenem.
Ukázky

Krev na sněhu

269 Kč
Žítkovské bohyně
(72x)
Další román Kateřiny Tučkové, autorky bestselleru Vyhnání Gerty Schnirch, je fascinujícím příběhem o ženské duši, magii a zasuté části naší historie.
Ukázky

Žítkovské bohyně

382 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>