Nejprodávanější e-knihy - duben 2015

Spočítej hvězdy
(3x)
Strhující román z 2. světové války.
Ukázky

Spočítej hvězdy

138 Kč
Deník kastelána
(17x)
Deníkový příběh kastelána chytí čtenáře okamžitě. Hrdina knihy se znechucením opustí velkoměsto a zamíří na venkov, aby našel ztracený smysl života a zachránil své manželství.
Ukázky

Deník kastelána

165 Kč
Inferno
(52x)
V Pekle se vrací na scénu proslulý harvardský symbologista Robert Langdon. Děj se odehrává v Itálii a v centru dění se ocitá jedno z nejtajemnějších děl světové literatury, Dantovo Peklo.
Ukázky

Inferno

269 Kč
Zmizet
(8x)
Soubor tří rozsáhlých povídek, ve kterých jsou hlavním tématem rodinné vztahy. Petra Soukupová za tuto knihu získala cenu Magnesia Litera 2010 pro nejlepší knihu.
Ukázky

Zmizet

199 Kč
Proč tloustneme
(1x)
Skutečně je při hubnutí nejdůležitější počítat kalorie a dbát na to, aby výdej energie byl vyšší než příjem? Gary Taubes, autor řady průlomových publikací o výživě, říká, že nikoli.
Ukázky

Proč tloustneme

249 Kč
Skleněný vrch
(2x)
Skleněný vrch Františka Niedla má rozhodně ambice stát se knihou roku, a to nejen díky ději, který občas připomíná jízdu na horské dráze.
Ukázky

Skleněný vrch

189 Kč
Budoárová bible
(2x)
Kniha Budoárová bible nabízí bez jakýchkoli předsudků aktualizovaný pohled na lidskou sexualitu – již neexistují žádná zbytečná tabu, o všem je možno mluvit otevřeně, pozitivně a bez zábran.
Ukázky

Budoárová bible

221 Kč
Mrtvý na Pekelném vrchu - 37%
(9x)
Historická detektivka či špionážní thriller z období tureckých nájezdů se svéráznými hrdiny – ostříleným válečným veteránem Steinem a vzdělaným notářem se slabostí pro ženy a víno Barbaričem. Ti řeší případ vraždy šlechtice a velezrady.
Ukázky

Mrtvý na Pekelném vrchu

151 Kč
95 Kč
Nevěra
(8x)
Příběh ženy, která cítí, že jí v manželství cosi chybí, a pokusí se změnit svůj život. "Lepší je nežít nežli nemilovat..."
Ukázky

Nevěra

169 Kč
Aristokratka ve varu
(34x)
Aristokraté jsou v ohrožení, ale situace Marie Kostkové z Kostky je o to těžší, že denně potkává členy své bláznivé rodiny a k tomu několik střelených zaměstnanců "nejchudšího zámku v Čechách".
Ukázky

Aristokratka ve varu

150 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>