Nejprodávanější e-knihy - duben 2015

Červenka
(18x)
Harry Hole pátrá nejdříve po špičkové pušce, určené ke spáchání atentátu a následně po vrahovi válečného veterána. Zatímco stopy vedou do minulosti, vrah si připravuje scénu pro svůj závěrečný výstup.
Ukázky

Červenka

299 Kč
Vladimíra Čerepková
(2x)
Netradiční biografie propojuje vzpomínky pamětníků s dokumenty z pasťáků, soudů, léčeben. Součástí je rozhovor s básnířkou, který se uskutečnil rok před její smrtí. Vzniká tak detektivka života, kde o tom, kdo byla V. Čerepková, rozhodne sám čtenář.
Ukázky

Vladimíra Čerepková

248 Kč
Pentagram
(24x)
Pátý případ Harryho Holea. Pět obětí, pět prstů a pět diamantů ve tvaru pentagramu. Pět pečlivě vybraných míst činu. Řádí v Oslu sériový vrah nebo tu jde o něco jiného? A čeká Harryho opravdu vyhazov od policie i definitivní rozchod s Ráchel?
Ukázky

Pentagram

229 Kč
Divoké karty
(3x)
Svazek první. Nesmírně zajímavý povídkový sci-fi projekt G. R. R. Martina, autora světoznámé Hry o trůny.
Ukázky

Divoké karty

248 Kč
Pán ohně
(7x)
Příběh o děsivých vraždách, které spojuje ještě děsivější tajemství. První svazek série čínských thrillerů.
Ukázky

Pán ohně

199 Kč
Svatý grál
Další příběh série V tajných službách Otce vlasti začíná v roce 1368, kdy dominikán Pavel jako agent císaře a krále Karla IV. zařizuje v Římě císařskou korunovaci jeho čtvrté manželky Alžběty Pomořanské.
Ukázky

Svatý grál

179 Kč
Mycelium III: Pád do temnot
(21x)
V tomto svazku se konečně poodhalí to, co bylo doposud skryté, a čtenáři budou moci ocenit důmyslnou myceliální mandalu, kterou autorka s neobyčejnou precizností vyhotovila během deseti let, kdy se Myceliu soustavně věnovala.
Ukázky

Mycelium III: Pád do temnot

198 Kč
Poslední aristokratka
(61x)
František Antonín hrabě Kostka z Kostky je potomek šlechtického rodu, žijící v New Yorku. Po pádu komunistického režimu se s americkou manželkou Vivien a dcerou Marií (III.) vrací do Čech, aby převzal rodové sídlo.
Ukázky

Poslední aristokratka

160 Kč
Život bez pšenice
(2x)
Od zavedení stravovacích směrnic v 70. letech, které vyzývaly k omezení příjmu tuků, jsme byli svědky podivného jevu: Američané neustále tloustli, postonávali a měli ještě větší sklony k cukrovce než dřív. Není to tuk, není to cukr- je to pšenice.....
Ukázky

Život bez pšenice

199 Kč
Existence
(1x)
Svět roku 2048. Telefony jsou zabudované přímo v implantovaných čipech a ovládané ťukáním zubů o sebe. Inteligentní aiwarové brýle zobrazují svět, překrytý vrstvami virtuální reality. Rozpoznají a pojmenují každou osobu a prozradí o ní všechno...
Ukázky

Existence

249 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>