Nejprodávanější tituly - září 2015

Padrino Krejčíř – Afričan
(1x)
Přííběh o uprchlíkovi Radovanu Krejčířovi v Jihoafrické republice.

Padrino Krejčíř – Afričan

280 Kč
Žítkovské bohyně
(72x)
Další román Kateřiny Tučkové, autorky bestselleru Vyhnání Gerty Schnirch, je fascinujícím příběhem o ženské duši, magii a zasuté části naší historie.
Ukázky

Žítkovské bohyně

382 Kč
Krev na sněhu
(7x)
Jo Nesbo po sérii případů detektiva Holea předkládá útlou novelu s novým hrdinou – nájemným zabijákem Olavem Johansenem.
Ukázky

Krev na sněhu

269 Kč
Podzim
(5x)
Malý čtenář může v knížce hledat postavičky a zvířátka a sledovat, co dělají od první do poslední stránky.

Podzim

254 Kč
Ruku na srdce, náhody neexistují
(7x)
Nehodláte se smířit s životními stereotypy? Přitahuje vás dobrodružství? Rádi se pohybujete na ostří nože? Chcete se vždy rozhodovat sami za sebe? Pak si vychutnejte svěží romanticko-dobrodružný thriller.

Ruku na srdce, náhody neexistují

223 Kč
Flautoškola 1
Učebnice hry na sopránovou zobcovou flétnu, doplněná přednesovými skladbami různých stylů i řadou metodických materiálů v samostatných sešitech, určená především žákům ZUŠ od 6 let a jejich pedagogům.

Flautoškola 1

266 Kč
Zima
(5x)
Malé, vtipné příběhy všedního dne, které poutají a bystří pozornost, podněcují fantazii a řečové schopnosti, ale hlavně baví malé i větší děti.

Zima

254 Kč
Vyhnání Gerty Schnirch
(26x)
Kromě bolestných otázek viny, odplaty a odpuštění mezi Čechy a Němci, jež tento neobyčejně plastický a působivý román klade, se stáváme svědky netradičního vztahu matky a dcery.
Ukázky

Vyhnání Gerty Schnirch

382 Kč
Aristokratka ve varu
(10x)
Situace Marie Kostkové z Kostky je zoufalá, protože denně potkává členy své bláznivé rodiny a k tomu několik střelených zaměstnanců „nejchudšího zámku v Čechách“, na němž největší událostí za posledních tři sta let byla svatba Helenky Vondráčkové!

Aristokratka ve varu

269 Kč
Básník
(14x)
Strhující text, který se zabývá nejen básníkovým životem, ale též literárním kontextem, dobou a místy, na nichž Ivan Blatný žil. Kniha získala cenu Magnesia Litera Kniha roku 2014.
Ukázky

Básník

377 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>