Nejprodávanější tituly - březen 2016

Dívka, která nikomu nechyběla - 30%
(5x)
Nový napínavý příběh od trojnásobného držitele ceny Nejlepší švédský krimiromán Hakena Nessera.
Ukázky

Dívka, která nikomu nechyběla

94 Kč
66 Kč
Aristokratka ve varu
(10x)
Situace Marie Kostkové z Kostky je zoufalá, protože denně potkává členy své bláznivé rodiny a k tomu několik střelených zaměstnanců „nejchudšího zámku v Čechách“, na němž největší událostí za posledních tři sta let byla svatba Helenky Vondráčkové!

Aristokratka ve varu

269 Kč
Firewall
(2x)
Na ulici u bankomatu leží mrtvý muž. V ruce drží lístek. Z něj vyplývá, že měl na kontě 9 765 korun. Krátce předtím došlo v Ystadu k vraždě řidiče taxi. Pachatelkami jsou dvě dívky a zdá se, že je to nijak netrápí.

Firewall

314 Kč
Kafe a cigárko
(11x)
Jak v době blogové vytvořit ze svého blogu fenomén, který se pro zástupy čtenářů stane čtvrteční drogou? Jak přetavit spontánní (rozuměj úplnou náhodou vzniklý) nápad v prestižní Magnesii Literu? Jednoduše: především nesmíte mít nic z toho v úmyslu.

Kafe a cigárko

89 Kč
Létala jsem za sluncem
(1x)
Pilotka Beryl Markhamová, odvážná nekonvenční žena, která hledá své místo na zemi a nalézá je v oblacích - jako pilotka.
Ukázky

Létala jsem za sluncem

297 Kč
Stopy v oblacích
(1x)

Tato kniha změnila žánr – patří k povinné četbě každého běžce a běžkyně, kteří se alespoň jednou za čas hodlají popasovat s nějakým (nejlépe vyšším) kopcem.

Ukázky

Stopy v oblacích

297 Kč
Jaro
(8x)
Jednoduchou řečí obrázků vypráví renomovaná autorka a ilustrátorka dětských knih Rotraut Susanne Bernerová příběhy všedního dne, obratně a vtipně splétá dohromady drobné epizody. Kniha je vynikající pomůckou sloužící k rozvíjení dětské fantazie.

Jaro

254 Kč
Jawa kolem světa
(1x)
Autor svou osmiměsíční cestu kolem planety v sedle skoro čtyřicetileté Jawy líčí s typickou nadsázkou a lehkou ironií, přičemž si všímá historických i dalších souvislostí, zážitky nezveličuje a pracuje s dnes nepříliš módní pokorou.

Jawa kolem světa

351 Kč
Mise Afghánistán
(20x)
Tomáš Šebek byl v Afghánistánu dvakrát, pokaždé s Lékaři bez hranic. Mezi zákroky, při nichž operoval zraněné z bojů, léčil i "běžné" úrazy, fotil a psal. Osobité svědectví lékaře a přítele Afghánců, jejichž zemi už dlouho sužují válečné konflikty.
Ukázky

Mise Afghánistán

297 Kč
Větrné duše
(2x)
Sedmý případ inspektorky Malin Forsové.

Větrné duše

269 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>