Nejprodávanější tituly - březen 2016

Žítkovské bohyně
(72x)
Další román Kateřiny Tučkové, autorky bestselleru Vyhnání Gerty Schnirch, je fascinujícím příběhem o ženské duši, magii a zasuté části naší historie.
Ukázky

Žítkovské bohyně

382 Kč
Šmírbuch jazyka českého
(2x)
Slovník Patrika Ouředníka nabízí jinou češtinu, než jsme zvyklí. Ouředník ji důmyslně označuje neterminologicky jako „češtinu nekonvenční" – její hranice je dost těžké přesně vymezit. Obsahuje 1.260 tématických skupin a podskupin a přes 16.000 lexémů

Šmírbuch jazyka českého

449 Kč
Jméno růže
(7x)

Proslulý román Umberta Eca Jméno růže, který nyní vychází v doplněné verzi. Lze jej číst jako detektivku nebo jako historické vyprávění, Eco se však inspiruje i románem gotickým či iniciačním.

Ukázky

Jméno růže

508 Kč
Bůh v troskách
(2x)

Navzdory tomu, co zažil v bitvách druhé světové války, bude pro hlavního hrdinu Teddyho nejtěžší prožít budoucnost, v niž ani nedoufal.

Ukázky

Bůh v troskách

358 Kč
7x ve vedlejší úloze
(2x)

Novinářka Alice Horáčková se do podrobna vyptávala osmi sourozenců sedmi výjimečných lidí na to, jaké to je, žít svůj život ve vedlejší úloze. Zjistila, že to je často těžší než vystupovat v hlavní roli.

Ukázky

7x ve vedlejší úloze

268 Kč
Čáp nejni kondor
Autobiografická kniha písničkářky Radůzy obohacená o fotky ze soukromého archivu s interaktivní obálkou a s audioknihou jako bonus.
Ukázky

Čáp nejni kondor

215 Kč
Ještě není konec
(4x)
Český detektivní román s psychologickými motivy a svéráznou komisařkou Výrovou v hlavní roli.
Ukázky

Ještě není konec

189 Kč
Život na živo
(1x)
Tato kniha je naplněna autentickými příběhy lidí, kteří za autorovy přímé účasti prožili smrt zaživa. Zhoubný proces v těle, známý jako rakovina, mnohým z nich umožnil vstát z mrtvých, když předtím překonali sami sebe.

Život na živo

269 Kč
Krev na sněhu
(7x)
Jo Nesbo po sérii případů detektiva Holea předkládá útlou novelu s novým hrdinou – nájemným zabijákem Olavem Johansenem.
Ukázky

Krev na sněhu

269 Kč
Ami, chlapec z hvězd
(6x)

Neuvěřitelné vyprávění malého Jihoameričana Pedrita. V jeden letní podvečer sedí u moře na skále a vidí, jak nad mořem přistává UFO. Z lodi vystoupí bělovlasý kluk přibližně stejného věku.

Ami, chlapec z hvězd

270 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>