Nejprodávanější tituly - březen 2016

Nulté číslo
(13x)
V Nultém čísle se vrací Ecovo oblíbené prostředí redakce. Ztroskotaný nájemný spisovatel připravuje nulté číslo bulvárního plátku Zítřek, jehož cílem je spíš vydírat než informovat.

Nulté číslo

253 Kč
Zima
(5x)
Malé, vtipné příběhy všedního dne, které poutají a bystří pozornost, podněcují fantazii a řečové schopnosti, ale hlavně baví malé i větší děti.

Zima

254 Kč
Buddhovy pohádky na dobrou noc
(5x)
Tato kniha obsahuje dvacet klasických buddhistických příběhů převyprávěných zábavným způsobem, tak aby je rodiče mohli předčítat svým dětem.

Buddhovy pohádky na dobrou noc

280 Kč
1984 - Grafický román
(1x)
Jedno z nejznámějších děl světové literatury v sobě pojí prvky společensko-politického a vědecko-fantastického románu. Je obžalobou diktatury ve všech jejích podobách.

1984 - Grafický román

539 Kč
Pod sněhem
(8x)
Tři sestry nasedají jednoho dne do auta a vyrážejí k rodičům na oslavu otcových narozenin. Cestou vyplouvají na povrch dávné příběhy, vzpomínky, křivdy a nenaplněné sny. Bravurně napsané rodinné drama zachycuje spletité osudy jedné rodiny.

Pod sněhem

296 Kč
Syn
(1x)
Sonny je ideální vězeň. V moderní, přísně střežené věznici Staten se těší značné oblibě, neboť slouží ostatním vězňům jako zpovědník.
Ukázky

Syn

404 Kč
Oprátka za osm mrtvých
Příběh, který nemá v historii naší země obdoby, probouzí k životu řadu až do dneška přetrvávajících legend a vyvolává celý řetězec otázek: Proč Hepnarová usmrtila osm nevinných lidí? Kniha zfilmována pod názvem Já, Olga Hepnarová.
Ukázky

Oprátka za osm mrtvých

150 Kč
Pražský hřbitov
(22x)
Nejnovější román Umberta Eca, v němž vystupuje řada historických postav (mj. S. Freud, A. Dumas) líčí na pozadí událostí 19. století vznik fiktivního konspiračního plánu, který začal žít vlastním životem.

Pražský hřbitov

500 Kč
Siddhártha
(8x)
V povídce Siddhárta vypráví Hermann Hesse příběh bráhmanského syna Siddhárthy, který hledá pravdu a smysl života.

Siddhártha

178 Kč
Amatér
(3x)
Kryptograf Charlie Heller nerušeně pracuje u Ústřední zpravodajské služby v Langley, dokud mu teroristé na americkém konzulátu v Mnichově nezastřelí snoubenku. Charlie se pere s beznadějí a marně nutí CIA k odvetě.
Ukázky

Amatér

254 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>