Petr Třešňák

Přihlašte se nebo registrujte a přidejte si autora do oblíbených.
Petr Třešňák je novinář, dlouhodobě pracuje v týdeníku Respekt, věnuje se zejména sociálním a zdravotním tématům. Za své texty byl oceněn mimo jiné Cenou Ferdinanda Peroutky a celoevropskou cenou EU Health Prize for Journalists.
Nahoru

Petr Třešňák v Oko Magazínu OKO

TV Kosmas

Knižní novinky doby virové - IV.

Knižnímu světu se snad opravdu 27. dubna podaří otevřít přes měsíc zavřená knihkupectví - zatím ta, která mají do 200 m2. Čtenáři se tak po nucené přestávce budou zase setkávat s knihami tváří v tvář. Zatím ukazujeme počtvrté několik vybraných novinek alespoň "na dálku".
TV Kosmas

Velký knižní čtvrtek, 19. 3. 2020: Petr Třešňák, Petra Třešňáková - Zvuky probouzení

Kniha manželů Třešňákových Zvuky probouzení vypráví příběh výchovy dcery s autismem spojeným s mentální retardací a vážnými projevy chování. Jde v ní hlavně o hledání rovnováhy v extrémně náročné životní situaci. Míra stresu a vyčerpání,...
Zobrazit celý text
Aktuality

E-shop Kosmasu dál spojuje knihy a čtenáře - navíc s 20% slevou a dopravou zdarma

To, že musela dočasně zavřít kamenná knihkupectví neznamená, že knihy zmizely z povrchu zemského. Pro ty, co nakupují knihy přes internet se vlastně nezměnilo nic. Ty, kteří mají raději nákup v knižních kulisách s příjemným prodavačem,...
Zobrazit celý text
Aktuality

Velký knižní čtvrtek - jaro 2020: 15 novinek 19. března

Knižní čtvrtek i tento rok vykopne jarní knižní sezónu. V mixu, sestaveném tradičně stylem "pro každého něco" jsou nobelistka, životopis Cohena, povídková antalogie o Brně, novinářsky-reportážní pohled na USA, Jodorowsky nebo kniha pro mladé zahradníky.
Další články