Otakar Foltýn

Přihlašte se nebo registrujte a přidejte si autora do oblíbených.

Český důstojník Generálního štábu Armády ČR.

Je absolventem Právnické fakulty Univerzity Karlovy. Působil mimo jiné na Operační sekci Ministerstva obrany a Inspektorátu Náčelníka Generálního štábu. V současné době vykonává službu u Společného operačního centra Ministerstva obrany. Je expertem na problematiku mezinárodněprávních aspektů...

Zobrazit celý text
Nahoru

Otakar Foltýn v Oko Magazínu OKO

Recenze

Knižní pól Zdenko Pavelky

Pravidelník - týdeník literárního redaktora a publicisty (a v současnosti i kavárníka) tentokrát o současném světě, který je bezpečný i nebezpečný zároveň - a v tom je jeho zrádná nevypočitatelnost. Pořad je připravován Českým rozhlasem 3 - Vltava a vysílán v premiéře každou sobotu kolem 8:30.
Recenze

Knižní pól Zdenko Pavelky

Bondy, Hrabal, Vaculík, sborník o změnách světa kolem nás a design pro děti. Střelka ukazuje ke Knižnímu pólu, kde mezi tekutými texty dovedně kličkuje literární publicista a redaktor Zdenko Pavelka. To, co čte každou sobotu v rozhlase, můžete si u nás přečíst sami.
Aktuality

Šoumen Priestley, krtek fachman, Sodomka stavitel nebo Urbanův román na přání....

Nové knihy z Velkého knižního čtvrtku jsou v obchodech. Vystartovalo se už tradičně v pražské Městské knihovně. Hodně početnou a různorodou skupinu se i tentokrát snažil představit publiku šéf kulturní redakce České televize Petr Vizina.
Další články